Om mig

Jag 1961

Jag är född 1960 i Älvkarhed, en liten by söder om Alfta i Hälsingland. Större delen av mitt liv har jag bott i och omkring Alfta.
Jag har arbetat som skötare på psyk-kliniken i Bollnäs (12 år) och inom äldreomsorgen i Ovanåkers kommun (8 år).

2000 fick jag diagnosen fibromyalgi och omskolade mig då så jag kunde omplaceras till administrationsarbete i Ovanåkers kommun på halvtid och hade halv sjukersättning.
2005 fick jag sjukersättning på heltid tillsvidare.

En tavla på "Annersers" - mitt föräldrahem - som hänger i mor och fars stuga.

Jag har tre underbara barn, Ellinor född -84, Thomas född -86 och Linn född -90. De är vuxna nu och de bor i Bollnäs alla tre.
Jag var gift med barnens pappa i 16 år.

Mina föräldrar bor numera i Alfta och jag har två yngre bröder. Lars, som är två år yngre, bor i Göteborg och Jörgen, som är 14 år yngre, bor i Östersund.

Min älskade Christer.Disponentvillan.
I december 2007 flyttade jag till min underbara sambo, Christer, i Järvsö (det ligger också i Hälsingland).
Vi bodde i 😉 ”disponentvillan” i Storsved, 3 km väster om Järvsö. Det var ett nyrenoverat hus som ligger lite högt så vi hade en underbar utsikt. Vi hade bara några få grannar så det var rätt ostört.

 

Vårt hus.Baksidan av vårt hus.

1 augusti 2013 flyttade vi till vårt eget hus i Alfta. Det ligger på ett villaområde inte långt från kyrkan. Huset är byggt 1963 och har plåtfasad. Vi har tre rum och kök plus ett rum i källaren där även tvättstuga, matkällare, pannrum och garaget finns. Vi har en härlig trädgård i sluttning med många träd och buskar.

 

Alfta kyrka.Alfta kyrka.

Snoozen sitter vid bordet.

C och jag har en katt,Snoozen. Snoozen.
Snoozen är född 11 november 2009. Hans mamma är  Kajsa som vi tyvärr var tvungen ta bort strax före jul 2011.
Snoozen är en snäll kastrerad hane och han sitter gärna med oss vid bordet när vi äter men då sitter han på en egen stol med ett eget fat. Han är fortfarande väldigt lekfull och busig.

 

 

Annonser