Statistik och tandläkarbesök.

170930Underbart doftande luktärtor

Jag satt och kikade runt på mitt konto här på WordPress. Kollade bl.a. på statistiken. Det är rätt intressant (för mig i alla fall).
I april 2005 började jag skriva blogg på MSN Space. När de skulle lägga ner sina bloggsidor så fick vi flytta våra bloggar till WordPress så 7 oktober 2010 skrev jag första bloggen här på WP. Sedan dess (oktober 2010) har jag alltså statistik på hur många visningar av min blogg som varit och från 2013 kan man även få se hur många verkliga besökare det varit. Jag kan även se vad som visats mest av allt.

Jag har haft:
78 530 visningar av min blogg.
29 144 specifika besökare sedan 2013.
22 072 har tittat på min 1:a sida (den man kommer in på via min adress) https://ninni1960.wordpress.com/
6 882 har varit in och läst ”Sinnesrobönen” som jag lagt under menyn ”Ymse”. https://ninni1960.wordpress.com/ymse/sinnesrobonen/
Sinnesrobönen la jag in i februari 2011. Många av dessa besökare kommer från andra länder eftersom jag har skrivit den på engelska också så de kommer via sökmotorer från olika håll.
4 907 har besökt bloggen ”Besöket hos reumatologen”, som är den mest besökta bloggen. Den skrev jag den 23 februari 2011. Det är alltså den mest lästa specifika bloggen. https://ninni1960.wordpress.com/2011/02/23/besoket-hos-reumatologen/

Nog om statistiken.

170929 Höstdekorerat ljus

Det var ju inte så länge sen jag skrev sist så det har inte hänt så väldans mycket. Torsdagen blev en intensiv dag som började hos tandläkarn. Sist jag var dit hade hon pratat om att jag nog skulle behöva en porslinskrona på den tand som då hade tappat lite bitar. Den är rotfylld sen många år tillbaka. Nu pratade vi om den och om min förestående operation innan hon började laga en annan tand. När hon lagat den så ville hon laga hålet på den rotfyllda tanden också så jag inte skulle ha några bakterier i munnen inför operationen. När hon lagat det hålet så talade hon om att det inte kommer att fungera med en porslinskrona på den tanden för den är ”för grund” på ena sidan men att hon lagade den bra nu och den kommer nog hålla i några år utan att åtgärdas. Det kändes skönt att slippa bekymra sig om en dyr porslinskrona just nu då en sådan (med rabatter) tar en halv månadslön. Skönt också att inte ha några basselusker i truten inför operationen. Så jag gick (haltade) därifrån lite lättare i sinnet men drygt 2000:- fattigare men jag får dela upp betalningen så jag betalade endast en tusenlapp denna gång. Inte mycket kvar av senaste sjukersättninge nu inte… och långt till nästa.

170928 Vilja

170930 Nyinvsteringen golv-och handdammsugarenSen åkte jag till dottern L för jag hade lovat henne att övningsköra. Hon fick börja med att köra till ICA kvantum (i Bollnäs) för vi hade fått beställningar på golv- och handdammsugare. L skulle köpa en till sin syster E och jag skulle köpa en till mamma. Innan det var färdigt ringde jag hem till C och frågade honom om vi också skulle passa på och köpa en sån och det tyckte han så vi investerade i en vi också.
Sen satt L och körde i rondeller och vid rödljus i 45 minuter innan jag åkte västerut. Jag började med att leverera en dammsugare hem till min mamma. Hon var inte hemma men då jag har nyckel så fixade det sig ändå. Sen åkte jag till Edsbyn och levererade nästa till E. De hade just kommit hem från jobb och dagis. Där fick jag fika tillsammans med lilla V och E:s bonusson A. Jag hade faktiskt svängt in på Sommars konditori och köpt med mig vaniljbullar som vi åt till fikat. Underbart goda och inte så dyra heller. 10:-/styck.
Efter att fått vara med lilla V i hennes rum, där hon/vi byggde pussel, var det dags för mig att åka hem. Då hade jag varit borta i 7 timmar och började bli både trött och hungrig.

Igår städade jag och gjorde lite höstfint på köksbordet. fick sköta våra matinköp efter jobbet så han slapp städa.

170929 Helgfint på köksbordet

På eftermiddan kom E, lilla V och E:s bonusdotter M. Vi började med att fika eftersom V och M inte hade fått något mellanmål efter dagis och skolan. Sen skulle E skriva ut biljetter till en föreställning med Babblarna i Bollnäs som V och hon skulle gå på idag.
Min mamma kom också och fikade med oss. Hon skulle iväg och hälsa på pappa sen.
Idag for hon på en pensionärsresa till Göteborg där hon ska träffa min bror L, min morbror S, några vänner och vara med på inspelningen av Bingolotto i morgon, söndag. Hoppas hon har en riktigt skön och trevlig helg för det är hon verkligen värd.

170929 Höstens sista ros

Nä, nu blir det tv-häng och serietittande för oss för på tv:n hittar vi inte mycket sevärt ikväll.

6 reaktioner till “Statistik och tandläkarbesök.

 1. Hej, så roligt att du bloggar lite oftare. Vet du, jag får öka bandbredden på mitt webbhotell nästan varje månad för det tar slut vid månadsskiftet. Har pratat med dem flera gånger o jag har så himla mycket besök så dom fattar inte. haha. Men kul är det. Idag fick jag ett mail från hemsidan från någon Andreas som tackade för min blogg och sa att han nyss hittat den men gillade den skarpt. Sånt är ju alltid kul..
  Dammsugaren du visar, en sån har både jag o Hasse haft och insett att dom inte är nåt att ha. Totalt värdelösa att suga, framför allt om man har djur. Men det har väl inte mor din? Va skoj att hon får vara med på inspelningen av Bingolotto, det är allt lite spännande. Det enda jag varit med om som tvpublik var en deltävling till Melodifestivalen för typ hundra år sedan i TV-huset i Stockholm. Jag har nu förstått att det är viktigt att tänderna är hela när man opereras, inte sjutton har dom någonsin frågat mig om sånt! Likaså får man inte röka längre, man ska ha hållit upp ett halvår på vårt Landsting annars nobbar dom! Snart får man väl inte ha druckit en pilsner heller…håhåja
  Dyrt som attan är det med tandis, jag är uppe i 20.000 nu av mina egna pengar, o tio återstår innan jag är klar. Sen är nog tänderna det dyrbaraste jag har! Vore ju synd om kola vippen om ett år, tänk så fina tänder som gick till spillo! Hihi, lite galghumor skadar inte
  Nu har jag plockat vass och pyntat mitt fönster, det är ditt fel!
  Kram på dig

  1. Nämen! Nu hade din kommentar hamnat i väntan på godkännande igen och det har jag inte sett när jag gått in på wp och inte i mailen heller! Nu ska jag se till att kolla sånt varje gång jag går in på wp.
   Vad kul att du har många läsare! Men kostar det dig mer om du ökar bandbredden? Ja, jag förstår att folk vill gå in och läsa dina bloggar och se alla fina bilder. Jag är ju en av dom. 🙂
   Nä, är dammsugarn så dålig? Vi köpte ju också en! Den lilla skulle ju behöva en borste på munstycket för att ta upp katthår men den är bra till kattsand m.m. som hamnar i våra sängar varje dag. Den stora är dålig i hörnen men tar skräpet annars och på mattorna är den bättre än den vanliga tack vare borstarna. Men den fastnar i mattfransar så man får passa sig för då lägger den av.
   Ingen har upplyst mig om att det är viktigt att tänderna ska vara hela. Däremot säger dom att man inte bör ha nå bakterier i munnen… och menar väl att man då ska begripa att karies faktiskt är bakterier.
   Här kräver de rökuppehåll i 6 veckor innan men inte att folk ska sluta snusa. Alkohol säger dom inte ett ord om, vilket jag tycker är konstigt för det är väl blodförtunnande det med liksom Treo och liknande?
   Fy sjutton vad med pengar för tänderna!!! Det är ju vansinnigt att det inte går under samma som kroppen i övrigt. Borde gå på högkostnadskortet det liksom resten av kroppen. Ja du lär ju se till att leva länge nu och flina ofta nu när du har så dyra tänder. Hahaha.
   Vad kul att jag har inspirerat dig med pyntningen. 🙂
   Kram på dig och tack för att du finns!

 2. Roligt med statistiken. Men jag har en känsla av att facebook och Instagram tagit över bloggarna. Jag är dock envis.
  Usch, tandläkare gör ont både i munnen och i plånboken.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s