Mycket snö i fredags och en skön helg.

110211 Oj vad snö!  kl. 06:38 110211 Snoozen hoppade fram som en hare i snön.

Vad med snö vi fick natten mot fredag! Ca 40 cm! Ja, det är säkert många som fått mer än så men nog räckte det till. Vi höll inte på att få upp dörren och fredagstidningen fick vi inte förrän på lördan. Det var nästan inga hälsingetidningar som kom fram i fredags sas det på lokalradion.

110211 Uppfarten när C hade börjat ploga upp den. 110211 Ingången mot huset är fri från snön nu.

C var ute och höll på med snö hela dan, både hemma och på andra ställen häromkring (det är ju en del av hans jobb). Mitt bad var inställt p.g.a. att personalen var på utbildning men nån hjälp av mig fick han ändå inte med snön här hemma. Jag var glad att jag orkade dra runt snabeldraken under dan trots kroppens protester. Men jag lyckades fotografera lite i alla fall. 😉

110211 Byvägen. 110211 Byvägen åt andra hållet - nerför backen.

Jag har gjort några nya sidor igen och då blev det en ny meny ovanför min ”banner” som jag kallat Fibromyalgi. Under den menyn kan du hitta Om Fibromyalgi, Symtom vid Fibromyalgi och under Tänkvärt om Fibromyalgi har jag lagt in 3 undermenyer med sånt som stämmer in bra på oss som har just Fibromyalgi men kanske även på andra. Jag hoppas det är nån som kan hitta något läsvärt där.

110211 Sol och grillplatsen (på sommarn). 110211 Ladan är snart översnöad.

Jag tycker det är roligt med WP eftersom man kan göra sidor och menyer till dem – det blir lite mer som en ”riktig” hemsida då. 🙂

Igår var vi till Öjerestaurangen, vid 12-tiden, och åt pizza tillsammans med Leif. Det var skönt för sen behövde inte vi laga nån mat den dan. Vi tog bara en fika på kvällen. Eftermiddagen ägnades åt sporten på tv. Det var ju skidskytte 110211 Vita vidder.x 2 och ishockey! Jag är väl den som är mest intresserad av att se hockey på tv här så jag njöt verkligen (med en virkning i händerna). 🙂
Kvällen ägnade vi åt att se en film – ”Beck – levande begravd” – eftersom ingen utav oss står ut med att se allt fjantande (kan man kalla det sketcher?) de har lagt in mellan låtarna på den svenska melodifestivalen. Nä, då får det vara. Låtarna lär jag få höra ändå och rösta har jag ändå inte tänkt göra.

Idag fick vi besök av mor och far. Det var trevligt. 🙂 De har ju inte varit hit sen julafton men vi har varit till dem några gånger. Jag lagade till lite mat, fläskkotletter, så de skulle slippa börja med att laga mat då de kom hem och sen är det ju alltid trevligare att äta tillsammans. Jag antar att de hann hem lagom för att slå sig ner framför tv:n och skidskytten. Även idag var det hockey. Sverige – Finland. Sverige spelade inte lika övertygande idag som igår 110211 Gången till förrådet.men det blev seger till sist för Sverige efter förlängning och straffar.

Det har alltså varit en riktigt bra och trevlig helg. 🙂

Vädret idag började med sol men övergick i mulet väder och det blev lite snö även idag. Temperatur ca -6º har vi haft under dagen och nu är det -12º.

6 reaktioner till “Mycket snö i fredags och en skön helg.

  1. Åh så vackert! Precis så där ska det se ut på vintern! Visserligen behöver det inte komma uppåt halvmetern snö åt gången, men lite då och då vore trevligt. Just den där rena, vita och fluffiga snön är liksom idealet i mina ögon. Då plumsar jag gärna en och annan dag.

    1. Ja nu har vi en riktig vinter och jag tycker det är så fint med den rena vita snön i solskenet. Snart vänder det och vi får vår. Dagarna blir ju längre och längre och det är härligt med så mycket dagsljus.
      Kramen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s