Försöker bli testpilot igen.

Ekströms frysta kladdkaka.Nu har jag anmält mig till Smartson som testpilot igen. Denna gång är det test av Ekströms frysta kladdkaka.
Kanske du också vill bli testpilot och testa kladdkakan? Klicka här (<- klickbar länk) så kan du också anmäla dig. Sen får vi väl se om vi hör till de utvalda. 🙂

Har snurrat runt och läst lite bloggar idag. Här har väl inte hänt nåt speciellt sen sist mer än att jag varit på lungröntgen (igår) som ingår i utredningen om ev. reumatisk sjukdom.

Nu ska jag krypa under ”gofilten” med sambon och vila lite. Så länge som kroppen nu vill låta mig ligga stilla. Har rätt mycket värk nu och mest i nedre delen av ryggen där jag har mina artroser. Men det går väl över snart. Känns bäst när jag håller mig i rörelse i alla fall.

10 reaktioner till “Försöker bli testpilot igen.

 1. Den ser iaf god ut den där kladdkakan 🙂
  Vad innebär det att bli testpilot ? Blir du uppringd när kakan antas vara upp äten o ska bedöma den ?
  Har du varit med länge ?
  Vilka tråkiga besvär du har med både ögon o kroppen. Hoppas du får svar på frågor och de har någon bra medicin som inte ger några otrevliga biverkningar för dig. Jobbigt att ha ont både här o där, det tär på humöret också….
  Hoppas du får ha en skön kväll, kramen….

  1. Ja, den ser hembakt ut.
   Du kan gå in och läsa om att bli testpilot här: http://smartsontestpilot.se/ekstroms/bli-testpilot/
   Första gången jag var testpilot så testade jag den smaksatta grädden. Då fick jag gå in på Smartsons blogg och blogga om förväntningar först, sen om hur mitt test gått till. Sen fick jag svara på en massa frågor från Arla via webben. Sen var det klart.
   Det finns ju chans att bli testpilot på alla möjliga grejor. Jag satte upp mig som testpilot på en kamera också men den chansen fick jag tyvärr inte. Nu testar jag med kladdkakan. En kul grej, tycker jag, men med lite arbetsinsats från mig själv naturligtvis och belöningen är ju obefintlig egentligen – en gratis kladdkaka – men varför inte?
   Anmäl dig du med – du kanske får bli testpilot. 🙂

   Visst är det jobbigt med värk i kroppen och i ögat. Men värst just nu är att titta sig i spegeln… mån-ansikte! Inte kul. 😦 Men det går väl förhoppningsvis bort då jag får sluta med kortison och den dag jag det gjort det är ju ögat friskt också. 😉

   Kramen. 🙂

 2. Kan ju inte testa sånt, tyvärr, när det är vetemjöl i…
  tack för besöket hos mej:)
  Och nu är det ju så att homeopatens behandling gjorde susen!
  Hon berättade att smärtan i höften mycket väl kan komma från en trött och stressad galla och när hon mätte energierna där, så var det precis så!
  Gallmeridianen börjar i foten, följer ischias nerven upp ut mot höften och upp efter ryggen till nacken.
  Hon ”startade” igång eländet och nu så känns det riktigt bra – vi ska nog ut idag igen:O)
  Så jag behöver inte ”stå ut” längre!
  Kramiz

 3. Hej! Jag har så ont i mina händer nu så jag måste nog få tid hos doktorn. Jag hoppas dom ska kunna öppna upp vid tumfästena o ta bort lite brosk o skit som antagligen gör att nerver ligger i kläm, kan snart inte uträtta nånting. Dessutom domnar fingrarna bort ständigt, o konstigt nog ibland bara yttersta leden på vissa fingrar, mysko
  Vi fikade på farstubron idag, men fy va kallt det blåste! Ingen hög mysfaktor där, får nog vänta några veckor
  Kramen

  1. Fy sjutton för att ha så ont i händerna. Ge dig iväg genast (ja, imôren iaf) till doktorn så du får nån ordning på det där för så där kan du ju inte behöva ha det!
   Jag var lite sugen på att gå ut och sätta mig jag med men vi tog en lite sovstund under ”gofilten” istället. 🙂 F.ö. har vi tittat på skidåkning på tv och jag har virkat och är så tacksam att jag inte har ont i händerna och att armar och axlar tillåter mig att virka nu. Känns gör det ju men det är ju riktigt kul när det inte gör så himla ont.
   Kramen!

 4. Eftersom jag testat homeopati, tidigare och vet att det fungerar, är det lätt för mej att välja…
  Jag har helt slutat med värktabletter, från att ha ätit 1 g Alvedon och 400 mg Ibumetin 3 ggr om dagen…
  Och det räckte inte alls till, vissa dagar.
  Jag räknar med att bli besvärsfri…
  kramiz

  1. Vad skönt att det fungerar för dig. 🙂
   Jag har så mycket mer än värktabletter så jag skulle nog behöva ett samarbete mellan homeopaten och läkaren om jag skulle testa något annat än den traditionella medicinen. Det är ju så mycket som kan bli knasigt annars.
   Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s