”Bäddat för sex”

Det går vilt till ibland i Bäddat för sex.
Föreställningen var helt otroligt bra!
Den handlar om Roland från Västerås som är på bilsemester med sin fru Monica. De hamnar på ett slitet hotell i Alfta (av alla ställen). Monica hade hellre velat åka till Thailand och Roland ville helstRoland (Jon) i Bäddat för sex. av allt åkt till Ullared.
På hotellet råkar de ut för en dubbelbokning och hamnar i samma rum som Carl som arbetar som resande säljare av knäckebröd. Hans fru Anna dyker också upp för att överraska Carl som fyller år. Det hade inte Carl räknat med för han har övertalat sin älskarinna, Nadja, att komma och göra honom sällskap på hotellet. Det blir en massa förvecklingar där även Heintz, ägaren av hotellet och Leifi, försteportier och alltiallo, blir inblandade. Heintz vill helst vara Casanovan som sjunger operetter och får svårt att hålla fingrarna i styr när alla vackra kvinnor dyker upp. Leifi vill hellre dricka öl och ta det lugnt istället för att jobba men får mer att stå i nu när hotellet fått dessa gäster.

 Vi skrattade så vi tjöt åt de duktiga skådespelarna. Jon Anderzon, är regissör och spelar Roland, har ett otroligt uttryck och minspel hela tiden så egentligen skulle jag behöva se föreställningen en Förvecklingar i Bäddat för sex.gång till bara för att få se alla hans miner och uttryck. Han är helt otroligt duktig och sanslöst rolig.
Övriga ensemblen med Anders Ahlqvist, Fredrik Myrberg, Karin Kiltorp, Anna Lundagårds, Magnus Johansson och Hannah Körner är också helt otroligt duktiga skådespelare och sanslöst roliga på scenen. Alla, utom Hannah, har varit med i en eller de båda tidigare föreställningarna som Scenam Nöjesproduktioner har satt upp (Hotelliggaren och Lita på mamma).
Hela gänget är så härliga och ger oss, publiken, glädje och skratt och en oförglömlig upplevelse. Jag hoppas de sätter upp en rolig föreställning nästa år också så jag/vi har något att se fram emot.
Tack för att jag fick låna bilderna Anders!

Hela ensemblen i Bäddat för sex.

  

6 reaktioner till “”Bäddat för sex”

  1. Jag förstår att du gärna ser om föreställningen, för är det så kul kan man inte hinna med att se alla detaljer. Hotelliggaren har jag ju hört talas om, gick i Stockholm med Björn Gustavsson (tror jag).
    Nu har du några fler år framför dig efter alla skratt!
    Kram

    1. Du har så rätt, Nitha! Det finns inte mycket att skratta åt på tv:n så man får söka sig andra sätt för att få skratta. Vi har tur som har Jon och gänget som fixar så fina föreställningar till oss.
      Ha en fin söndag ni med. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s