Idag har jag gjort ingenting..

Idag har det inte blivit nånting vettigt gjort mer än att jag tagit hand om disken sen igår kväll. Igår tog jag stortag så jag har fått lida av det idag. Jag både dammsög och torkade golv. Sen strök jag några skjortor till C och strök ett gäng tallriksunderlägg som väntat länge på att bli strukna. Och efter en dusch tog jag itu med middagen som vi skulle bjuda våra vänner E-B och C.L på innan vi skulle åka till Bollnäs för att se föreställningen ”Bäddat för sex”.
Jag lyckades fixa allt och när våra vänner kom så kunde vi snart sätta oss vid bordet och äta.

Det är just de här vännerna som ska bli Pysens nya matte och husse. Och Pysen kommer att få det bra och bli bortskämd, det är vi då säkra på. Vi åt glass till efterrätt och E-B kunde inte låta bli att ge honom lite glass från sin sked. Det tyckte Pysen om. Han strävar ju hela tiden att få vara med vid bordet då vi ska äta och märkte ju vilken han skulle gå till för att få lite gott.

Vi åkte i våra vänners bil till Bollnäs och hämtade upp L, yngsta dottern, innan vi bänkade oss i Nya Kulturhusets fina salong. Jag skriver mer om föreställningen i ett annat blogginlägg. Jag väntar på svar om jag får låna några bilder från föreställningen. Det är fotograferingsförbud på teaterföreställningar i regel så jag har ju inga egna bilder därifrån.

Min fibromyalgi blir ju sämre när det är höst och blåsväder och det har det varit en längre tid nu. Att mitt öga tar tid på sig att bli friskt från skleriten gör ju sitt till att jag mår sämre nu. Att det ska ta sån tid med läkningen av en sklerit. Fick ju mer ont igen nu i helgen som var men jag hoppas att de extra ögondropparna jag tar nu ger resultat snart. Nä, nu ska jag sluta att beklaga mig. Jag fick ju ha roligt igår så det lindrar en hel del och jag lärer då leva länge, så mycket som jag skrattade igår.

Pysen till middag? Pysen som lördagsgodis?

6 reaktioner till “Idag har jag gjort ingenting..

 1. Känner igen det där med att ta i en (eller ev. ett par dagar) och sen inte orka nå’t. Även hösten med blåst och regn, fast jag egentligen tycker att hösten är underbar! Det måste vara skönt att veta att Pysen får ett gott hem. Bildtext till dina två foton av honom ovan: ”Det bästa mor har sätter hon på bordet.” Hur mår Snoozen efter sitt veterinärbesök? Det brukar snabbt gå över som tur är. Jag blir alltid så kattsugen när jag ser dina bilder 🙂 Men jag bor ju inte så kattvänligt som du gör. Det vore ändå härligt med en fyrfota kompis…
  Ser fram mot att få höra om föreställningen. Den verkar ju ha varit bra 🙂
  Kram

  1. Visst är hösten härlig med sina färger och så är det lite mysigt att ”få lov” att sitta inne och kura skymning. Tyvärr så ser jag ju bara en massa saker jag skulle vilja göra inne nu och visst är det frustrerande att inte orka så mycket som man vill?
   Det var bra bildtexter du hade till mina bilder. 🙂 Pysen älskar att vara på bordet och bänkarna nu för det är ju nytt för honom att ta sig upp och det finns så många spännande saker så där högt upp. 🙂
   Nog tror jag du skulle kunna ha katt. Du har väl balkong? Min äldsta jänta har två katter och bor i ett rum och kök på tredje våningen med en jätteliten balkong. Kattstackrarna har fått vara inne hela sommaren bara för att de skulle måla balkongerna där och så målade de utanpå och sen blev det inget mer. Hon trodde förstås att ”nu är de klar för i höst” så Christer var där och hjälpte henne med att få upp nät på balkongen så katterna fick börja gå ut och de var så nöjda och glada. I torsdags (för en vecka sen) kom en lapp att nu skulle de göra färdig balkongen OCH måla fönstren på utsida och då var de även tvungna att vara inne för att komma åt(?). Hon ringde och donade så de skickade dit en snickare som tog bort ställningen och nätet så målarna kunde måla färdigt och sen satte snickaren tillbaka det igen. (Tur att C fixade så att de kunde skruva bort ställningen bara). Nu kan katterna vara på balkongen igen och allt är frid och fröjd.
   Om katten vänjer sig från början att vara innekatt så fungerar det bra. Dotterns äldsta katt har även varit utekatt men vant sig med att vara innekatt. Nog skulle hon vilja vara ute men det fungerar i alla fall. Sen kan man ju vänja katten att gå med sele och koppel så då kan den ju få vara ute i så också. Jag tycker du ska fundera på att skaffa dig din fyrfota kompis för de är helt underbara varelser och ett härligt sällskap. Det går ju t.o.m. att prata med dem och få svar. Snoozen hjälper mig med en hel del här hemma också. 🙂 Det märks förresten inget alls av att han blev kastrerad i måndags. Det är full fart igen.
   Kram. ♥

 2. Mycket att göra hos dig läser jag ;-).
  Låter härligt med era vänners besök och teaterföreställningen.
  Här har vi fått vinter nu, snöade rejält sista natten och det ska visst bara forstsätta på det viset *bläh* …
  Sköt om dig !
  Kram

  1. Ja vi hade en härligt rolig kväll.
   Vi har inte fått nån snö än och ändå snöar det i södra Sverige. Ovant att vi klarar oss från det. I morse hade vi -10,5º så kylan har vi i alla fall.
   Ha det gôtt!
   Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s