Vi har haft kärt besök igen

 Rosor.
I torsdags fick vi kärt besök igen. Det var ”Torparkäringen” och hennes ”Mäster” som kom hit och hälsade på. Det var ett kärt återseende. Vi fick nästan ett dygn tillsammans innan de for vidare hemåt. De hade med sig plantor till oss som vi ska plantera i vår trädgård. Vi har ju inte hunnit få till så mycket än så det var smart av dem att ge oss en Alpclematis och finsk vit ros som kan pryda vår trädgård. De hade även tagit reda på att dessa växter klarar vår växtzon så nu är det vi som ska se till att sköta dem så vi kan visa upp de fina växterna för dem sedan.
Vi åkte en liten tur, på eftermiddan, för att visa lite av vår bygd och på hemvägen stannade vi efter vår väg för att plocka kantareller som ”Torparkäringen” hade sett från bilfönstret. Mäster rensade dem medan jag fixade kvällsmaten så de kantarellerna gjorde vi svampomelett av till frukosten nästa dag.
Det var roligt att få visa dem hur vår renovering blev när den blev färdig för de har ju följt den på bilddagboken. Nu får vi se till att ta oss ner till dem en sväng för att se deras färdiga bygge också, det ska bli kul att se.
 
Idag ska vi få fikabesök av min låtsassyster, C, och hennes man, B, från Alfta. Hon har heller inte sett hur det blev här sen vi blev färdiga men B har varit hit.
 
Mina ögon fortsätter att göra ont och är lika röda trots bakteriedödande salva sedan i tisdags. Läkarn sa att jag skulle återkomma om jag inte började bli bättre inom fem dagar så risken är stor att jag sitter på akuten på måndag igen. Jag börjar bli riktigt less på mina röda, kladdande ögon nu. Får väl hoppas jag får samma läkare om jag nu måste tillbaka. För jag ser ju bra i alla fall och han var ju fin att vila ögonen på. Blinkar Och ljudboken tar jag med mig naturligtvis för det är skönt att ha nåt att göra när man väntar. Håll tummarna att ögonen blir bättre så jag slipper söka för dem igen.

En reaktion till “Vi har haft kärt besök igen

  1. Alltid trevligt med lite ögongodis ;)Men vi får väl ändå hoppas att du slipper fara dit igen….. Fint blomsterarrangemang du har !! Ha en trevlig söndag o kommande vecka, kramizar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s