Vi har varit på IKEA.


Var det värt det? Att putsa fönster och sen bli klen resten av veckan? Jo, det är skönt att ha gjort det och att kunna se ut genom fönstren men det är svårt att känna glädjen över det när kroppen protesterar över "behandlingen".
Jag klarade av att åka och bada på tisdag förmiddag men på eftermiddagen blev jag yr, kroppen illvärkte och huvet också så jag hamnade i sängen. Onsdag och torsdag klingade besvären av. I fredags var vi till IKEA i Gävle för att byta några skåp som var i fel storlek (till C:s jobb) så det blev en hel del att gå. Det fick jag f-n av på natten och igår. Men nu har det gått över så nu är det bara blåsväder som irriterar kroppen. Det är det som är så bra med fibromyalgin – det blir inga bestående men av det man gör utan det går över så småningom. (Slutgnällt för denna gång.)Snoozen med sin leksaksmus.

Det enda vi handlade till oss själva på IKEA var en liten leksaksmus för 9:- till Snoozen. Och så fikade vi. Musen blev en populär och omtyckt leksak när vi kom hem.

Vi var in och hälsade på yngsta dottern L också när vi nu var i Gävle. Hon har haft en rejäl influensa med hög feber under veckan som var men började känna hopp om bättring. Vi fick gå och handla åt henne och så var vi ut med en massa sopor också för sånt blir eftersatt när man ligger sjuk.

Igår fick vi besök. Madde och Jeppe och deras fyra barn och Maddes bror med flickvän. De ska hyra huset där C är och renoverar nu så de var dit och tittade hur långt de har kommit på huset. Då mötte vi dem där och bjöd hem dem på fika. Vilken tur att vi har stort kök och ett långt köksbord en sån gång. Det var kul att få träffa alla deras barn. Minsta är bara två veckor och så söt och liten. De andra tre barnen var pigga, glada och pratsamma. Kul med lite fart och rörelse av barn här hos oss. Snoozen som aldrig sett barn blev så rädd så han gick och gömde sig och kom inte fram förrän de åkt hem.

Kvällen tillbringade jag framför tv:n och "Körslaget". C satt på min facebook och spelade "Bejeweled Blitz". Som jag hoppades så gick Team Moraeus och Team Picasso vidare. De är helt klart de bästa körerna tycker jag och jag hoppas att det är de båda teamen som går till final. Vilken av dem som vinner gör nästan detsamma för de är lika bra båda körerna. Efter Körslaget var det faktiskt en riktigt bra film, "A mighty heart". En sann berättelse om ett gift par, journalister, som arbetade i Pakistan. Mannen blir kidnappad och hans fru försöker med all möjlig hjälp att hitta honom. En riktigt stark film.

Idag har jag pysslat här hemma. Skött om blommorna, bakat sockerkaka som C får ta med till jobbarkompisarna i möre, kokat kattfisk och kokat lingonsylt bl.a. Solen skiner så vackert utanför men vindarna är iskalla. Så vi laddar inför en ny vecka med nya äventyr.

 
Lille Wilhelm, två veckor gammal.
Fina kläder va? Madde syr själv och när hon har tid syr hon på beställning.
Kika in på
MADE BY ME så får du se mer fina barnkläder.
 

6 reaktioner till “Vi har varit på IKEA.

  1. Hej! Sitter o tittar på snöflingorna som singlar utanför fönstret, vi tog en promenad tidigare och då haglade det…snacka om aprilväder. Pga min förkylning o magsjuka så har jag inte badat på två veckor! Imorgon måste jag dit o boka upp nya tider för jag har inga bokade tider kvar…få se när jag får doppa mig i varmvattnet nästa gång!Nu har jag suttit o pillat jätteräkor som ska friteras till söndagmiddag. Ha det så gott/Kramen

  2. Usch o fy, inge vidare att ha problem med kroppen så där ….Jag tycker också att Team Moraeus och Team Picasso är jättebra. Precis som du skriver så spelar det ingen roll vem som vinner för de är ju suveräna båda två :)Ha en bra vecka, kram Britt Inger

  3. Söt bäbis och söt kisse…. han har en väldigt fin teckning Snoozen .Har ni två av kattungarna kvar? Här är det också värk när det blåser så här ,men det är bara att gnälla lite och sen sätta näsan i vädret och fortsätta.Har ju just inget annat att gnälla över och är så tacksaam för det.Du har mail! Kram från Smålands-torparna

  4. Jisses har det gått en vecka sen jag var här sist, ja du ser. Och ändå har jag såå trååkigt! Jag försöker bara få dagarna att gå, tills det blir torrare och lite varmare ute, tills Blinka kommer hem, tills….Ja så är det ibland, inspirationen är lika med noll. Jag fotar lite när jag är ute och så slänger jag alla bilder när jag tittar på dom i datorn, för dom är totalt intetsägande! Men snart så, idag såg jag massor av tussilagon, hela dikena fulla trots att vi fick snö igår igen. För två år sen stod det i bloggen min att påskliljor och vitsippor blommade, så nog är våren sen i år.Hoppas du mår skapligt, här har det blåst jättemycket hela veckan men idag känns det lugnare.Kram och ha en riktigt avkopplande helg!Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s