En mysig helg.

 
God pizza.
Det blev en mysig helg och en hel del att göra som jag skrev om sist. I fredags for vi ner till Bollnäs och hämtade L vid tåget. Sen åkte vi till T en sväng men han skulle plugga och hade inte tid att följa med oss ut och äta så vi lämnade honom åt studierna och gick över till E. Där fick vi kela lite med Mizzie och Mumlan innan vi åkte till Take Off, en restaurang på Björktjära i Bollnäs, där vi beställde pizza. Goda pizzor var det. Tjejerna beställde halvinbakade pizzor och de såg lite annorlunda ut mot vad vi är vana vid annars men jättegoda enligt tjejerna. C och jag åt vanlig "platt" pizza med fläskfilé på och de var också väldigt goda. Ett ställe vi kan rekommendera alltså. En trevlig stund fick vi tillsammans med tjejerna innan vi skjutsade hem E och vände kosan mot Järvsö igen.
 
På lördan löste vi Melodikrysset som vanligt och sen åkte vi till Skästra Marknad. Denna gång hade jag inte kameran med vilket jag ångrade då vi ju faktiskt var där så pass tidigt så vi fick se när Forbönderna kom dit. "Nu skulle jag haft kameran med". Fint väder var det också. Rena rama vårvädret och det var geggigt, lerigt och blött överallt där vi gick. L fick låna gummistövlar, innan vi åkte, att gå i för att inte förstöra sina fina stövlar i leran. Det är alltid lerigt där. En hel del knallar var det men det är ju ingen stor marknad direkt. Jag köpte 10 par strumpor för en hundring, C köpte solglasögon och L köpte också strumpor och två dvd-filmer.
Sen for vi hem och tittade på skidåkning på tv.
 
På söndan kom E hit och hälsa på. Då var hon och L en sväng på marknaden för E behövde också strumpor. Innan jag skjutsade L till tåget åt vi karré och klyftpotatis. E var kvar ett par timmar till och då såg vi Bollnäs få stryk av Hammarby i bandyfinalen. Vilket väder de hade där nere i Uppsala och här strålade solen från en ljus och fin himmel.
 
När vi skjutsat E till tåget var vi till våra vänner E och U för att hjälpa dem installera en skrivare till datorn. De har nyligen blivit med dator och håller på att lära sig för fullt så vi är lite datorsupport till dem nu i början. Det är ju alltid roligt då man kan göra nån nytta ibland och hjälpa dem som ännu inte är så vana datoranvändare.
 
Vi såg på körslaget i lördags också. Helt klart var Team Moraeus bäst, tyckte jag. Team Picasso och Team Gyllenhammar var också bra. Får se vilka som är bäst nästa lördag…
 

Trötta kattpojkar.

3 reaktioner till “En mysig helg.

  1. Oh, dessa underbara katter, dom kan sannerligen koppla av! Du, nu får du göra ett nytt inlägg och förklara: Vad är forbönder för några? Min vilda gissning: har dom med sig hästar? Måste rusa, stor kram från pörtet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s