Mycket kul att göra i helgen.

Ja nu är det fredag och snart helg igen. Den här helgen får vi besök av yngsta dottern L som ska inviga vår bäddsoffa. Vi kommer att åka till Bollnäs och hämta upp henne där och sen se till att träffa de andra båda "barna", E och T, också som ju bor i Bollnäs båda två nu. Det är alltid lika kul när vi kan träffas allihopa. L vill ju se hur E har fått det i nya lägenheten och så ska vi förstås passa på att klappa på lilla Mumlan. Hon och E:s katt Mizzie har blivit bra kompisar som det hörs. De tvättar varann och ligger bredvid varann så de kommer nog att ha mycket kul tillsammans framöver. Det är ju alltid lika oroligt då två katter ska samsas under samma tak innan man vet hur det går.

Hur vi ska få ihop allt denna helg får vi se. Först och främst är det ju melodikrysset som vi löser tillsammans med mor via telefon. Vi ringer varann om det är nåt vi inte kan och vi brukar alltid få till det i slutänden. Sen är en massa skidtävlingar på tv som kan vara spännande att se men så är det vintermarknad i Skästra också (ligger några km norr om Järvsö) och dit brukar vi gärna åka. Dit kommer det forbönder från alla möjliga håll och det är ju lite speciellt. Vi brukar inte köpa så mycket då vi är på marknad men kokosbollar och strumpor är oftast ett måste. Vi hoppas på fint väder så klart men får säkert en härlig helg vad det än blir för väder och vad vi än väljer att göra.

Snoozen har tagit sig en tupplur på favoritstället.  Maffe. Känner han sig diskad?

Ha en skön helg allihopa!

2 reaktioner till “Mycket kul att göra i helgen.

  1. Nej kära Du vi står INTE med näsan i backen och planterar, hela tomten är ff täckt med en 70 -80 cm snö MEN gången till grinden och till vedhögen har smält undan och det är sååå skönt att se att det tär på snön. Ha en fin södagskväll kram från oss till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s