Mumlan har flyttat och vi har strosat på Ikea.

 
Lilla söta kattflickan Mumlan
 
Igår flyttade lilla Mumlan till E i Bollnäs. Där får hon en "kattsyster" som heter Mizzie som är snart 9 år men en lekfull "tant" så de kommer säkert att ha mycket skojigt tillsammans. Igår var Mizzie först lite sur och sen mest avvaktande men enligt dagens rapport så har de delat systerligt på mattes gunst och accepterar nu varann så snart kommer de nog på att de kan leka tillsammans också.
 
Vi tog med oss kompisen Leif (som hjälpte till med flytten i tisdags) till Gävle igår. Vi hade med oss E:s bänkdiskmaskin till yngsta dottern L och hennes lägenhetskompis. Sen åkte vi till Ikea för L behövde köpa sig en ny skrivbordsstol och en väggklocka. Denna gång fick vi strosa genom Ikea vilket vi sällan gjort då vi alltid haft bråttom då vi varit dit för att handla utrustningar till C:s jobb. Men inte hittade vi nåt särskilt att handla för den skull. Ett stort lakan att använda i bäddsoffan köpte vi och så hade E skickat efter ett diskställ och så köpte vi förlängningsgrenkontakter till henne också för vi visste att hon behövde det i nya lägenheten. Vi fikade på Ikea också och så var vi på Media Markt och tittade på allt de hade att erbjuda men det var bara L som köpte en klockradio, vi andra behövde visst inget denna gång.
 
Sen for vi hem till L och såg till att hon fick ihop sin skrivbordsstol innan vi vände åter hemåt.
På hemvägen var vi in på "Hakke gård" i Hagsta och åt en jättegod kalops där. Ett stopp hos E för att lämna diskstället och se hur Mumlan hade det blev det också. Där blev vi bjudna på en kopp gott kok-kaffe. Väl hemma blev vi välkomnade av två kattpojkar som var både hungriga och kelsjuka då vi varit borta så länge.
 

2 reaktioner till “Mumlan har flyttat och vi har strosat på Ikea.

  1. Men lilla vän inte ska du väl ha karlar med dig på IKEA ;)Det går ju inte, då är det ju inte det "riktiga" strosandet, hehe….Men din Christer kanske själv tycker om att strosa runt, det gör då inte min Alf :(Så ska jag på IKEA så tar jag en väninna eller min son Tobbe med för han tycker emellanåt att det inte är så tokigt att gå där.Ha en bra dag, kram Britt Inger

  2. Men va bra att Mumlan får en kompis och vice versa! Vi har ju helst haft två katter för oavsett om dom bråkar ibland så tror jag att fördelarna överväger, samma gäller för hundar. Fast självklart kan en ensam hund eller katt ha det lika bra, o nog blir det bra mycket bökigare när dom är fler, "ler". Alla djur som tyr sig till mig gör detsamma med dottern, jag tror att djuren känner släktskapet genom lukt och rörelser som hos mor och dotter ju är ganska lika. När vi tagit över djur av dottern har dom alltid först tytt sig till mig för det har känts tryggare. Snart får jag väl börja tjata på Hasse om att åka till Falun o hälsa på, samtidigt har jag inte riktigt samvete att göra det då han ändå sitter i bilen o kör nästan halva dagarna…tyvärr aldrig åt det hållet, norrut, utan han åker oftast söderut. Nu ska jag värma mig lite rester till en ensam middag, Hasse hotade med att inte komma hem före nio ikväll.Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s