Seanser och APU.

 
Utsikt från vår altan
 
Oj, vad jag är slö med att blogga och att hälsa på bloggvänner. Jag vet inte vad jag gör med min tid men den flyger iväg i alla fall. Jag hinner som vanligt inte hälften av vad jag vill hinna med. Lite har det hänt sen sist jag bloggade.
 
Jag och mina jäntor har varit på storseans i Ljusdal. Det var Terry Evans som hade storseansen. Det var andra gången jag var iväg men för tjejerna var det första gången. Jag har väl alltid trott att det finns något omkring oss – något de flesta som upplever den mer än andra inte pratar om så öppet. Efter första storseansen blev jag övertygad om att det existerar en andevärld. Jag är inte sån så jag söker och försöker få kontakt med mina döda släktingar för jag tror att om de vill något så får jag reda på det ändå. Jag tror inte på att gå för att spå mig inte heller på tarotkort. Det finns alltför mycket oseriöst inom det där. Men att vara med på en seans som leds av Terry Evans känns både seriöst och övertygande. Jag kan i alla fall rekommendera att gå på det om Terry är med.
 
I förra veckan och den här veckan bor dottern, L, och hennes kompis, J, hos oss. De har APU (arbetsplatsutbildning) nu och jobbar då på ett turist och konferenshotell här i Järvsö som heter Järvsöbaden. De går båda på Barn och fritidsprogrammet men har tydligen avverkat det mesta vad gäller barn och ungdom så de ville pröva att arbeta med något annat.  Jag får skjutsa både dit och hem så jag är glad att de oftast jobbar lika.
 
Övrigt att förtälja… Vi fick en hel del snö igår. Drygt 1 dm blev det och dessutom så blåste det rätt bra så det drev igen en hel del också. Jag kan inte begripa varför det ska vara så tråkigt väder på helgerna? Nu när det är arbetsvecka ingen så skiner solen så vackert på den nyfallna snön.
Här hemma finns en hel del att göra. Jag har börjat ta in saker från förvaringen som ska packas upp. När jag flyttade hit till Järvsö så hade vi inte plats att packa upp mina saker utan de har stått ute i en stuga sedan dess. Tyvärr så är det rätt dåligt skick på stugan så det återstår att se hur fotoalbum och böcker har mått i den råa luften därute. Ett är då säkert, det doftar inte vidare gott av det som varit därute för det är inte golv i hela stugan heller.
Jag har fortfarande inte sytt några kuddar till soffan i köket så de stoltserar fortfarande med julfärgerna. Lampslöjor ska också sys till skomakarlamporna som sitter i fönstren. Som tur var så hade jag virkade slöjor att använda nu så jag slipper julfärger i fönstren. När jag bodde i Alfta hade jag bara ett fönster i varje rum och virkade fönsterremsor och lampslöjor i olika färger till dem. Nu räcker de inte till så nu får jag virka nytt. Att få tag i samma garner som jag hade då är inte så lätt och inte är det samma mått på fönsterbrädorna heller. Men jag har ju att göra då i alla fall.
 
Men nu ska jag diska frukostdisken och sen ska jag gå ut på altanen och få undan snön som ligger där. Det är inte mycket men lagom för att jag ska komma mig ut och samtidigt få göra nån nytta. Sen ska jag fortsätta med att korrekturläsa dottern L:s projektarbete. Ett riktigt hedersuppdrag.
 

5 reaktioner till “Seanser och APU.

  1. Hej! Kom inte in hos dig igår, men nu verkar det funka igen. Tycker det låter så spännande med seanser men jag är som du, inte aktiv i att försöka skapa någon kontakt. Men vad hände på seansen? Var det några som fick kontakt via mediet? Vi har en mycket aktiv förening i grannkommunen som med jämna mellanrum annonserar om seanser, men gubben skulle nog tro jag var tokig om jag sa att jag ville dit!Annars så är jag som du, hinner inte besöka alla bloggare som jag egentligen vill. Jag tror de som hinner med att valsa runt o kommentera helt enkelt inte läser vad bloggaren skriver! Märker själv i många kommentarer jag får att om dom läst vad jag skrivit så skulle kommentarerna vara annorlunda…själv läser jag alltid ikapp även om det gått en vecka eller två sen jag besökte någon kompis. Annars känns det ju rätt meningslöst att följa en blogg eller? Har jag rätt eller fel?Samtidigt har jag full förståelse för att man inte hinner med så mycket, herrejösses jag har ju bara tid och ändå inte…Försöker ju hinna måla lite, men det är tyvärr det som får stå undan när annat pockar på så varje dag blir det inte.Vi fick en decimeter nysnö som nu ligger och grinar åt mig på balkongen…var nyss ute och insåg att det var en svinkall nordan som tjöt i knutarna. Vantarna ligger kvar i bilen som är ute på vift så jag förs ordentligt!Nåja, ljuset är ju här nu, och jag märker att jag sitter o kisar vid datorn fast gardinen är fördragen.Hoppas allt är under kontroll, ha det så gott tills vi hörs igen!Många vårkramar!

  2. Terry Evans har varit här i Strömsund och jag har många jobbarkompisar som varit på hans seanser. Skulle oxå velat åka men varje gång så har jag jobbat eller så har jag missat anmälan för att jag varit ledig. Tycker det är så spännande och jag TROR att vi kommer in i en annan dimension när vi dör. Är själv väldig dålig på att besöka bloggar men det tycker jag verkligen inte att DU är ! Jag har alltid ngn kommentar från dig hos mig och det värmer nått så inni nordens skönt. Äh, man ska inte känna nån press o stress över sådant. Önskar dig nu en underbar vecka !//Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s