God Jul!

 
Jag vill önska alla en riktigt God Jul!
 

Julhälsning
Bilden har min Älskade C gjort.

Ja nu är det julafton – inte ens en timme in på den stora dagen. Den dag vi bakat och lagat mat och planerat inför den senaste tiden. Barnens stora högtid.
Jag börjar med att önska att alla barn får en lugn och trygg jul med nyktra föräldrar som verkligen ser till att det blir så bra som möjligt för sina barn.
Jag önskar också att alla vuxna känner att det är en skön och avslappnad helg. Pengar och dyra julklappar är inte det barnen minns oss för – de minns hur vi ansträngt oss för att göra det så bra som möjligt för just dem. Omtanken vi omgett dem av – det är det de tar med sig i livet och det är det som de tar med sig till sina barn i sin tur.
Jag önskar också att vi kommer ihåg en ensam släkting eller granne – en inbjudan på en fika kan rädda hela julhelgen för den som är ensam.
 
Nu är vi färdiga med förberedelserna inför vårt firande. Yngsta dottern L har redan kommit och blir förhoppningsvis här en vecka av jullovet. Mina föräldrar kommer hit i dag liksom mina båda äldsta barn och en "måg". Sonen tog sig, med vissa förseningar, tillbaka från LA i söndags. Han är redan igång och jobbar men är ledig idag.
Min bror i Gbg firar med vänner och min yngsta bror jobbar i Falun denna jul. C:s släkt firar på olika håll.
På annandagen ska vi till mina föräldrar i Alfta. Annars blir här en lugn helg då vi mest kommer att vara hemma och mysa. Jag ska försöka ta mig några stunder vid datorn och hälsa på inne hos mina bloggvänner och se hur ni har det i helgen.
 
Ha det riktigt gött. Ät gött och njut av helgen. Umgås med nära och kära. Krama varann!
 

3 reaktioner till “God Jul!

  1. Tråkigt att "höra" att du fått en sådan envis förkylning, hoppas att den ger med sig snart.Vi hade en lugn och skön Julafton, lär bli mera livat till Nyår, då firar vi ju "Jul nr 2" med Äldre sonen och småtjejerna ;0).Krya på dig !Kramar, Doris

  2. Hej! Vilken tur grabben har hittat hem igen!En kall jul blev det i år, ligger kring 10 minus nästan konstant. Inte mig emot, vi tog en härlig promenad igår, och jag kände hur det nöp i kinderna, härligt!Imorgon kommer bonusdotter med bihang, så nu har vi tvättat lakan efter fem nattgäster, puh.Ha det fortsatt gott i helgen, nu har skidårkningen börjat, imorgon lägger vi till den alpina cirkusen också, så vi har inga sysselsättningsproblemKrya-på-dig-kram från pörtet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s