Fjärde advent

 
Jag vill önska alla en lugn och skön fjärde advent.
 

Tredje advent
Bild från 
Anitas bilder

Nu är julen nära. Stressa inte för julen kommer ändå. Du som ska ut på vägarna… var rädd om dig och kör försiktigt.

Här i Jävsö har vi fått lite mer snö idag. Det är ju tur då det tinade bort en hel del de två senaste dagarna. Nu är träden så där vita och fina igen med snö på grenarna. Får väl se hur länge det håller i sig.

Vi får nog jul här med. Jag har åkt på en liten förkylning men tyvärr blir en liten förkylning som en stor förkylning då jag redan är en skruttkärring med min fibro och allergi. Men jag är på benen men inte så mycket mer.

Just nu håller vi på att vänta på att höra från sonen som åkt från USA och borde redan ha kommit hem men någonting verkar ha strulat för han har inte kommit än i alla fall. Men den som väntar på nåt gott….

5 reaktioner till “Fjärde advent

  1. Hej Carina!!!!!Nu har väl antagligen sonen kommit hem. Hoppas inte förkylningen din blir värre. Ta lite salubrin på en sockerbit det är en huskur som faktiskt funkar. Ja vi skruttkäringar som du skriver är utsatta när man råkar på en vanlig förkylning. Och allergin fy för fasen. Själv tål jag inte vare sig hyacinter eller julrosor. Men jag säger till om jag är någonstans och sånt finns framme. Inte ska man behöva vara usatt för sånt om man ite tål det. Själv kan jag hur gärna jag än ville åka till en blomsterhandel och titta på dom vackra orkideerna som blommar som bäst nu men det kan man ju glömma. Ser ut som man varit ut för något väldigt tragiskt med rinnande ögon och nyser som en galning. Ja det är inte jordens undergång men fy så otäckt ändå så jag vet hur du känner det.Nu ska jag i morgon packa inför Stockholmsresan på måndag morgon. Ser ut som vi får bra väder utan snö och halka i alla fall. det är 40 mil men vi stannar och äter och fikar utmed vägen. Brukar va riktigt mysigt att åka nu i juletider. Men en del dom kör som idioter jag blir så förbannader när jag ser en bil köra förbi i sådär 140 kilometer i timmen och ser en liten bebis fram i en barnstol. Det blir väl för fasen väl. Nu kommer jag till baks till dig här på bloggen efter jul men skriv gärna för jag har tillgång till dottern dator uppe i Stockholm. Önskar dig och de dina en underbar jul min Carina. Alltid så blir jag glad när jag får mail privat och i min blogg.Kram från Inger på bloggen

  2. Hej där! Va kul att du får hem sonen! Det har jag med, men han har ju inte varit så långt bort 😉 Men nu ska han bo här under skoldagarna iallafall…. Hoppas förkylningen flyger sin kos och ni får en fin jul!! Kramar //Åsa

  3. Önskar att din förkylning blir bättre och att du får en underbar Jul, Ninni !Har inte haft tid att vara ute på nätet och bland alla spaces fast jag så gärna skulle vilja. Ta hand om dig nu och din familj i Jul.Många julkramar från mig så länge !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s