Helglugn

 

ordstäv

 
Lördag och lugnt och skönt. Det har dalat ner några snöflingor idag men inget som märks.
C har donat i verkstan och monterat fast extraljus på bilen. Jag har bakat en sockerkaka och plockat med lite tvätt. Så lugnt och avslappnande det känns. Det kan nog behövas. Nästa helg är det 1:a advent och sen är det inte långt till jul och jösses vad mycket jag vill hinna med innan dess… Men just nu så förtränger jag det och bara njuter av nuet.
 
Ha en skön helg!
 

5 reaktioner till “Helglugn

 1. Det gör du rätt i bara njut du! Det är så många som andra som kan stressa runt ändå… 😉 Tar det oxå ganska lungt, men det är mest för att huvet har stängt av, har nog varit lite för mycket negativa saker ett tag nu … Men snart är det dax att sätta upp alla ljusstakar då får jag mysa och titta på dom! Har fått lite snö här nere i småland vi med, täcker nästan marken… //Kramar Åsa

 2. Visst..fortsätt förträng du. Det blir jul ändå =) Ska försöka dra ner på "julandet" lite men i år så känns det svårt. Jag har som sagt aldrig haft e sådan julstämning som i år. Igår så spelade jag julmusik när jag höll på med middagen och ville bara hämta in alla stjärnor o stakar och tända dom. Här har jag haft mina svärföräldrar på middag. Bjöd på öring som dom verkligen tyckte va gott. Så kul att kunna få bjuda igen när man har tid för dom gör så mkt för en annan. Älskar dom så inni norden mycket. Här har det snöat x flera så nu har vi ca.2-3 dm och just nu r det -15 ute. Funderar på att göra islyktor nu när det är så kallt. Jag får se imorgon hur det blir. Nä, nu är kl. snart 01 så nu ska jag krypa ner under täcket tror jag.
  Kramelikram så länge !

  (`\’·.¸(`\’·.¸*¤*¸.·\’´)¸.·\’´)«´¨`·..¤*Karin*¤..·´¨`»(¸.·\’´(¸.·\’´*¤*`\’·.¸)`\’·.¸)

 3. Visst ska man bara njuta av nuet, kommer 1:a advent och jul ändå ;0).
  Jag räknar med korvstoppning om nästa helg så jag vill inte göra rent köket och hänga upp julgardinerna förräns det är klart. Hade ju viljat göra korven föregående helg men det gick ju tyvärr inte, höstgöromålen har alltid en förmåga att hamna rent för nära julstöket här *suckar*.
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 4. Hej Carina!!!!
   
  Stressa inte för då får du plikta. Ja du nu ska min dator kopplas från i morgon och in på reperation. Vet inte när jag får tillbaks den. Kan ju fortfarande blogga och maila men det är i stort sett vad jag kan använda datorn till. Hur det kunde gå så galet när gubben av misstag drog ur en sladd det vete tusan. Hör du inte från mig på ett tag så vet du varför.
   
  Kram från Inger på bloggen

 5. Härligt att ni kan koppla bort byggandet nån gång ibl. och göra andra saker. Nu har G varit uppe på vinden och tagit ner adventsakerna finns ju att ta av vi har ju haft två boenden som du vet hihihih ska det vara en advetsstake kanske?….skämt åtsido så får jag gå igenom och skänka resten vidare….Idag har vi full snöstorm…..Mysigt faktiskt eftersom det har varit flera snöfattiga vintrar på rad här hos oss…….Må så gott det bara går!
  kram till er båda//från Torpet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s