11 reaktioner till “Ha en skön sommar!

 1. Hej Carina!  ha en bra sommar du också. Jag har åkt på en riktig förkylning jag, inte roligt alls. Nu har min semester börjat och det äs skönt…. 4 veckor är jag ledig.
   
  Ha det bra
  Kram Nettan

 2. Hej Ninni!!!!!!
   
  Å min Carina så avundsjuker jag blir när jag ser att du kollat in Christer Sjögren. Han kommer till Göteborg med samma show och jag ska försöka få med mig grannkäringen dit. Går ju bussresor. Och våga aldrig skriva att crister sjögren är töntig nån mer gång Ha Ha bara skojar klart att alla inte kan a samma smak.
   
  Förtåndigt att ha rullstolen med. Själver har jag haft några dar med fibron som inte varit nådiga. Men nu börjar jag piggna till. Det är som förgjort när det sätter in som fasen i musklerna. Jag får svårt att ens öppna en kaffepaket. Men du om någon vet ju hur det är.
  Nu ska jag ut på bloggarna lite sen blir det sängen.
   
  Kram från Inger på bloggen
   

 3. Hej Ninni!
  Nu har jag äntligen tillgång till en "egen" dator igen och semesterns alla "aktiviteter" är över så nu ska jag väl ha lite mer tid till att vara "här ute" 🙂 Önskar Er oxå en skön sommar! På måndag börjar jag jobba igen, men njuta av sommaren ska man väl kunna göra ändå.
  Vet du, jag tror oxå att det var fötterna som Christer behövde vila ;D
  Ha det gott!
  Kram /W

 4. Hej min vän, en skön sommar önskar jag dig. Du har blivit nominerad av mig, kolla in min sida, du får kanske skrolla ner om jag hunnit med fler inlägg på min sida, nomineringen gjord i dag som är den 12 juli. Här är allt bra, så bra det kan vara i alla fall. Har nu fått en ny och superbra kamera så nu lägger jag in många bilder när jag bloggar. Kram // Hjördis Ps. Din blogg är alltid så fin och läsvärd

 5. Hej Carina!!!
   
  Ja vi fibrotjejer har det inte lätt alla gånger. Men vi ger inte upp nej då. Klart man ska som du skriver till mig lyssna på kroppens signaler. Ja jag vet men så ibland så gör man för mycket. Det däckade mig så totalt i veckan så jaha det blev sängen. Men i dag mår jag bättre. Var ju på marknaden och fick köra min lille sonson i vagnen. Så roligt det var. Att jag sen har ont i dag ja det är det värt.
  Har legat och vilat lite nu och strax ska jag sticka in till en granne och se om hon har något kaffe kvar. Ha det bra och försök tat lugnt.
   
  Dramen från Inger på bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s