Vad som betyder något i livet…

 
Jag kom av mig med påskrapporter från Blåkulla och jag kom av mig med en massa saker som helt plötsligt inte kändes så viktiga för mig. Jag kom av mig då Christer (<– klickbar länk) fick ont i bröstet, mitt i natten, (natten till tisdagen för en vecka sen) och vi fick ta ambulansen till sjukhuset. Jag kom av mig då jag märkte vad snabbt det kan gå… vad snabbt man kan mista den man älskar så otroligt mycket.
Hemska, otäcka tankar och vilken rädsla… Helt plötsligt så insåg jag vad som är viktigt för mig här i livet – vilken/vilka jag absolut inte vill mista.
Ibland kanske det behövs en liten påminnelse så man blir mer rädd om och mån om sina nära och kära.
 

Visst finns mirakel.

 
Nu får jag ha min älskling hemma med mig några veckor och han ska ta det lugnt så jag får väl i det närmaste sätta mig på honom då han gärna vill ha nåt att göra för jämnan. Han känner sig ju inte sjuk och trött heller så det är svårt att hålla sig lugn då. Men vi kan ju åka ut lite i det soliga vädret (soligt idag iaf) så idag har vi varit till Ljusdal och kikat i ett par affärer. Sen finns ju datorn, tv:n och ljudböcker att roa sig med. Och så har vi ju sällskap av varann. Ler
 
Jag ska försöka få ändan ur vagnen och hälsa på mina bloggvänner men det lär väl ta sin tid förstås då alla har hunnit skriva massor sen påsk. Men jag kommer tittandes så småningom.
 
Var rädda om varandra…
 

5 reaktioner till “Vad som betyder något i livet…

  1. Hej vännen! Ja när man minst anar det får man en uppenbarelse om vad som är viktigt i livet. Det är så självklart många gånger att man inte tänker på det förrän det händer något oväntat. Gör nu som du skrev…sätt dig på honom och sitt still där så han inte hittar på nåt dumt…hi hi…Njut av varandra och var rädda om er!
    Kram från Mu

  2. Men fy så hemskt:(tänk att det måste hända något för att man skall sätta värde på det man har och tänka efter på va bra man har det.(Gud va jag låter klok nu som far runt som en virvelvind hela tiden och inte tänker någonting:) )Var rädd om varan n och Kram till er båda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s