Värre än ÅNK!

 Min hjärna?
Om en månad ska allt vara klart. Om två månader har vi firat nytt år och julen är över. Om två månader kanske mitt huvud inte är så surrigt som det är nu. Allt omkring mig just nu gör att jag knappt kommer ihåg vad jag heter. Jag surrar runt i lägenheten som en vilsen och går från ena rummet till det andra och undrar vad det egentligen är jag ska göra… "ÅNK" är ingenting mot det här.
 
Så fort jag kommer hem till Alfta så blir jag mycket surrigare än vad jag är i Järvsö. Men det är ju när jag är i Alfta jag har massor som ska göras också. I Järvsö blir det mer vila och harmoni. Så har det ju i och för sig varit sedan jag började åka dit. Jag blir lugn och harmonisk och känner nästan inga måsten.
 
Nu är det inte så lång tid kvar innan det är klart med flytten – både min och L:s flytt och alla katters flytt också. Tre katter som ska åt olika håll… T tar hand om Panter, E tar hand om Mizzie (som ju är E:s katt från början) och mina föräldrar tar hand om Mecko. Det känns vemodigt att skiljas från dem (katterna), även om jag naturligtvis kommer att träffa dem då jag hälsar på, de har ju alla en plats i mitt hjärta och det är ju ofta mig de tytt sig till och det är i min fotända på sängen de legat på nätterna. Det känns på något sätt som att jag sviker dem (katterna) för jag kan ju inte förklara för dem heller varför det blir så här. Jag vet ju att de får det bra men det känns jobbigt ändå.
 
Lägenhet till L ska vi titta på den 19 november sen är det nog bara att börja flytta in åt henne. Skönt att det löste sig med lägenheten till henne. Den ligger granne med huset vi bor i nu och från balkongen kommer hon att se ingången hos mormor och morfar.
 
Så nu gäller det att bita ihop och förmå kroppen, och helst även huvudet, att fungera i en månad till… sen kan jag vila lite innan det är dags för julstöket.
 
Nu ska jag åka upp till Järvsö och i morgon lånar vi en släpvagn och åker till Alfta för att packa ihop lite och ta med lite mer grejor till Järvsö. Och då ska L förlja med oss upp också. E åker till Alfta med sambon, H, och tar hand om katterna till på söndag. Sen tar hon med sig Mizzie till Gävle. Och sonen, T, är i Kentucky någonstans och kommer hem på torsdag.
 
Jag vill önska alla en skön Allahelgonhelg!

Rosor.

Jag har tyvärr inte hunnit in och hälsa på Er, alla mina bloggvänner, nu i veckan men jag kommer så småningom.
Tack för alla fina bilder jag fått!
 

15 reaktioner till “Värre än ÅNK!

 1. Uff, kan förstå att du är ledsen över att skiljas från dina katter men det är ju i alla fall skönt att de får bra hem.
  Lycka till med alla flyttningar !
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 2. Hej Ninni!!!!
   
  Ja svårt att inte kunna ta med dig katterna. Förstår om du känner dig snurrig. Känner att det blir jag snart också när jag ska börja packa inför flytten. Vi har inte fått sålt huset men hoppas det blir snart. Tat lugnt lilla Ninni allt ordnar sig.
  Hoppas du får en lugn och skön helg med din älskling.
   
  Kram från Inger på bloggen

 3. Hej! Jag förstår att det snurrar i ditt huvud med allt du ska tänka på och göra. Katterna kommer att få det bra men förstår hur du tänker. Skönt när allt är klart med flytten eller hur? Här ser det ut att bli en mulen dag, kommer säkert att regna innan det är färdigt. Idag åker min son tillbax till Paris och det kommer att bli så tomt, har varit så skönt att ha honom hemma några dagar. Ha en fortsatt bra helg/ Kram Nettan

 4. Hej Vännen!
  Jag förstår om du inte hinner med datorn just nu…
  Blir nästan själv utmattad och snurrig när jag läser
  om allt du har framför dej. Men glöm jul och nyår tillsvidare,
  börja med flytten… annars stupar du innan du kommer iväg.
  Ta en dag i taget och låt C och L göra arbetet åt dej,
  fungera arbetsledare, så att fibron inte strular till det värre för dej.
  Lova att du sköter om dej!
  Massor av kramar fr Nanne

 5. Vad jag känner igen mig när jag läser din blogg 🙂 Ta en dag i taget så ordnar det sig, lovar. Hade också en katt som fick bli kvar…
  Sköt om dig.
  Kram

 6. Hallå!!!!länge sen jag var här nu :(sorry.Men allt är som vanligt:)Allt rullar på:)Dottern har fått jobb:)så glad för hennes skull men det versta \’är att hon flyttar en bra bit från mej:(men det får man ta //Ha en fin helg KRAM

 7. Hej Vännen!
  Tittar in för att önska dej en skön helg.
  Pusta lite – lova det!
  Var försiktigt i kylan och halkan…
  Ta hand om dej och ha det gôtt!
  Kram fr Nanne

 8. I dag är det söndag och jag tar min söndagspromenad som vanligt till mina bloggar vänner.i Men i dag delar jag inte ut söndagsbakelser, för de flesta har nog firat någon far med tårta och gotter. Så i dag delar jag ut en söndagskram och en önskan om en bra vecka
  kraaaaaaaaaaaaaaaaaa

 9. Hoppas du haft sköna dagar å vilat både kropp å själ.
  Oftast hinns allt med även om man tar det i lite saktare tempo.
  Tur att du har så många fina människor runt dej så katterna
  får nya bra hem. Och du fortf kan träffa dom.
  Ha en fortsatt bra höst/vinter //Åsa

 10. Hej Min Flyttande Vän!
  Måndag – några snöflingor i luften – kallt!
  Men jag vill lämna en värmande kram till dej.
  Hur går det för dej?
  Tänker på dej, funderar på hur fibron tar detta…
  Hmm, du vet väl vad karlar är till för…fniss…
  jo, byta däck och lyfta tunga saker… och sen är det fritt
  fram för egna tillägg….
  Ha det gott vännen och var rädd om dej!
  Kram fr Nanne
  <a href="http://www.fotline.com/&quot; target="_blank"><img src="http://www.fotline.com/created/zU6y4IbMwESiZpY.gif&quot; border="0" alt="Photo Sharing" /><br /><font color="#008000" style="font-size: 15pt">

 11. Med flyttar är det alltid mycket att tänka på, komma ihåg och fundera på. Sen att du inte kan ha katterna med dig så blir ju också ett moment – förstår om det väcker känslor!!Hoppas du kommer trivas bra på nya stället. Ha det gott!

 12. Hej Ninni!
  Oj oj du har fullt upp nu vill jag lova. Slit inte ut dig bara. Förstår att det ska bli skönt när allt är över och att lugnet kan få lägra sig ett tag. Förstår din ångest om katterna. Skulle känna likadant.
  Ha det så bra du kan i alla fall.
  Kram från Mamma mu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s