Händelselös vecka.

 
Här har inte hänt så mycket den sista tiden. Förra helgen gjorde vi väl inget speciellt… jo, vi var ute och körde traktor i söndags. Vi hämtade en grävare så när vi skulle hem fick jag köra traktorn och C körde grävarn. Det tar lite tid men jag ska nog lära mig köra traktor igen. Det är fler spakar i traktorerna nu och så är de så mycket större än de traktorer jag körde då jag var tonåring. Och servostyrning! Ja, det är ju tur det för hade de varit lika trögstyrd nu som de var när jag var ung så vet då sjutton om jag skulle orka styra. Kul är det – fast lite nervöst… tänk om jag gör nå’t fel så det går sönder. Men då har jag ju C som kan laga det förstås…
 
Jag har varit yr, matt och knepig den här veckan men försöker få lite rensat ändå. Har börjat med klädskrubben nu (det är mer andra grejor än kläder där). Jag har rensat bland kläderna som hängt så fint på sina galgar därinne, tjyvtjockt med både mina och ungarnas kläder. Det blir väldigt lite kvar när jag rensat där. Mycket ska till "Erikshjälpen", vår secondhandbutik,  som säljer allt man skänker dit. Det mesta av pengarna går till välgörande ändamål och bl.a daghem i baltländerna får hjälp därifrån.
 
Varma sköna dagar har vi haft i alla fall. En del blåsväder, en del regn och en del sol. Idag skiner solen så härligt ute och det är så fint med höstfärgerna. Hoppas löven sitter kvar länge!
 
Ikväll åker jag till Rött hjärta Älsklingen Rött hjärta i Järvsö igen. Planer för helgen är 60-års fest hos en kompis till C på lördagkväll. Mer än så vet jag inte nu. Dagarna lär nog fyllas ändå.
 
Ha en skön helg! Var rädd om Dig!
Njut av livet och av hösten och de vackra höstfärgerna!

Höst på bostadsområdet.   Höströnn.

12 reaktioner till “Händelselös vecka.

 1. Ha, ha !! Förstår du NU varför jag helst inte vill köra traktorerna !!?? Men jag erkänner förstås att jag inte vill köra de små heller …
  Låter som om du har nog arbete framför dig, när är flyttningsdatumet ?
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 2. Hej Ninni!!!
   
  Önskar dig en trevlig helg. Nu bestämmer jag att vi skiter i packning och flyttbestyr denna helgen. Vi försöker njuta av helgen. Hänger du med på det. Och köra traktor kära nån det skulle jag då aldrig våga.
   
  Kramen från Inger på bloggen

 3. Hej vännen
  Länge sen jag tittade in här men nu har jag lite tid över. Ser att det händer lite saker på hemmaplan. Känns ju som hemmaplan m Järvsö. Fint kort på Alfta kyrak. Har varit där och sjungit i slutet på 80-talet. Jag brukar besöka Järvsö en gång per år så jag får väl meddela mej innan jag åker så kanske vi kan ses.
  Vackra höstbilder har du också.
  Ta det nu lungt med flytten och följ detta;  Gud skapade ingen brådska, bara en jämn lunk.
  Ha de bra

 4. Tittar in för att se hur det är i HÄlsingland, så fina höstbilder du knäppt, är det månne knäppt i Alfta. Här är det regningt och grått i dag men det ska ju bli bättre resten av veckan det känns skönt då kan man vara ute lite. Kram // Hjördis

 5. Där ser man, man kan allt man vill! Att köra traktor
  verkar ju gå lätt som en dans för dej 😉
  Hoppas festen va bra! Fina höst träd du hittat.
  Ha en fortsatt härlig höst!! // Åsa

 6. Hej Vännen!
  Hur har du det?
  Hoppas att du mår bättre.
  Det kanske är så att C har en lindrande verkan på din Fibro.
  Antar att du har fullt upp med allt, tiden går fort och flytten närmar sej…
  Det var så länge sen jag var på spacet…
  känns som en evighet! Mycket har hänt under min frånvaro.
  Jag har fortfarande inte hämtat mej från lunginflammationen,
  det går så trööögt att bli frisk. Men det gäller väl att
  ta det lilla lugna – ett steg i taget…
  <img src="http://i142.photobucket.com/albums/r103/nanne1960/Mina%20bilder/Envn1a.gif"&gt;
  Du vet väl att du är en go och uppskattad vän!
  Var rädd om dej!
  Kram fr Nanne

 7. hejsan! Tittar in här hos dig och läser lite, vilka fina foton du har tagit. Härligt med alla höstfärger tycker jag. Jag har nyss varit på en promenad och sedan har jag börjat att packa lite,,,, man kan ju aldrig bestämma vad man ska ta med sig och oftast blir det så mycket.. "bra att ha"  ler. Åker ju till Paris på lördag
  Ha det bra/ Kram Nettan

 8. Hej Ninni!!!
   
  Hur går det med packningen?? I dag ska vi ha visning av vårt hus igen. Ett sånt städande. Inte kan man ha skitigt när spekulanterna kommer. Vore skönt när det är över. Huset sålt och man kan inrikta sig på lägenheten. Kör förbi den fina lägenheten varje dag för att peppa upp mig. Får väl dra igång dammsugeriet nu. Moppen och skurhinken är laddade.
   
   Kramen från Inger på bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s