Påsken är här…

 
Påsken är här! Och jag har mest bara legat de två senaste dagarna. Magen har krånglat och jag har haft en otrolig värk i kroppen dessutom. Ingen ork. Inte ens ork för datorn. Jo, jag fick ihop påskbilder iaf så jag har kunnat skicka runt lite påskkort. Och så har jag "pyntat" lite härinne med lite nya färger på rubriker och länkar. Det är till att göra det lätt för sig. Hihihi.
 
Blåsväder! Mycket av värken skyller jag på blåsväder för det har blåst ordentligt sen i tisdags. Och idag blåser det, ta mej sjutton, storm här. Var nyss ut och räddade mina blomlådor som blåste iväg. De är tomma nu så då blir de lätta.
 
Idag kunde jag äta frukost utan att bli totalt matt och få kramp i magen så idag är det mest bara värken och att jag lättare än vanligt blir trött så jag måste vila. Så idag kör jag dammsugare. Ett rum i taget och sen vila. (vilar vid datorn) Mycket mer städning än så blir det inte här till påsk. Ja, kanske nån gul duk får en dejt med strykjärnet och så ska jag leta fram några påsksaker. Men vi har inte många såna här. Helgen är ju liksom över på bara några dagar.
Måste få undan städningen så jag kommer mig iväg in i duschen. Är piskad att ta mig iväg till Apoteket för en av medicinerna är precis slut. Hoppas de inte stänger efter halva dan på apoteket idag då…
 
Nu är jag klar med dammsugningen så nu blir det rengöring av mig så jag kan visa mig på byn när jag ska bunkra inför helgen. 

Vårblommor
När vi var till Falun (24/3) fotade jag krokusen vid en vägg där.
Tussilago hittade vi i Järvsö i lördags (31/3) – ett helt dike fullt med de gula små raringarna.

 

4 reaktioner till “Påsken är här…

 1.  
  Hej min vän!!!
   
  Fy fasen för att du skulle få så ont till påsken inget vidare. Och så magen uppe på det. Hoppas du kryar på dig. Vet ju själv hur jädrigt det är att ha fibromyalgi.
  I morgon åker gubben och jag för första gången ut med husvagnen.Så roligt detta ska bli. Håller på att packa in det sista. Maten tar jag ju inte förrän i morgon.Vi ska åka till en fiskecamp som har öppnat. Sportfiske är gubbens och mitt stora intresse. Hoppas på att lura några regnbågar.
  Skickar ingen påskbild till dig utan en som passar tror jag. 

   
  Ha det bra och krya på dig från Inger på bloggen

 2. Hejsan! Det var inget roligt att läsa att du inte mår bra. Hoppas att du kryar på dig så du får njuta lite av det påsken har att bjuda på. Tack för påskhälsningen!! Kram Mamma mu

 3. Hej
  Kommer in till dej och tackar för påskhälsningen på mailen. Hoppas din värk blivit bättre så du kan njuta av påsken.
  Blåsten är för dj….g även idag, här hemma.
  Krya på dej och egga inte upp dej för mycket.
  Många påskpussar och kramar

 4. Hej vännen hoppas du mår bättre nu…..vilken underbar påskbild den vår görgosig………….ha det så härligt med alla nära o kära och se framåt….snart är det dags….då blir jag avundsjuk det vet du….
  massor av kramar och en puss i PÅSK (på pannan alltså hihiihihi )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s