Vrång och sur utan space.


Nu fungerar mitt space igen! 🙂 Oj vad irriterande då det inte fungerar. Jag blev vrång, sur och grinig! Datavägrade nästan. Kollade mailen och om sidan fungerade men sen var det inte roligt längre.

Jag tog kontakt med supporten. Fick ett standardmail ifrån Johanna. Hon gav mig rådet att ta bort alla Powertoys men i vanlig ordning så hjälpte ju inte det… Skrev tillbaka och fick efter ett par dagar ett trevligt mail från en Christina som hade tittat på min sida och sett hur den fungerade och att det stängdes ner och hon gav mig rådet att ta bort allt jag gjort strax innan det började strula och där satt visst problemet.
Amaltea mailade mig samma råd som svar på ett mail jag skickade till mina bloggkompisar. Om hon varit ute för samma sak själv vet jag inte men det hjälpte i alla fall.
Jag tog bort två bloggar och sen fungerade det igen. Nu har jag lagt in samma bloggar igen för dem har ju ingen kunnat läsa då sidan stängdes ner… jag har lagt in bild och använt olika färger som jag gjorde då också och nu fungerar det!!! Det är tur att jag ibland använder både hängslen och livrem och spar mina bloggar i Word-dokument på min dator. Jag har inte gjort det hela tiden men en hel del har jag sparat. Är ju rätt kul att ha det kvar också även om sidan skulle försvinna för det är ju lite som en dagbok även om jag inte skriver varje dag och inte direkt alla mina innersta känslor.
Skönt att jag slipper till att leta ett nytt ställe att blogga på… har varken tid eller lust med det just nu. Jag har ju funderat på att göra en egen hemsida men jag har liksom inte tid med det heller just nu. Har ju fullt upp med att fria ju.

Nu ska jag dock söka mig till sängen och få mig lite skönhetssömn… om jag kan somna nu då… ska försöka göra lite nytta i morgon och baka till första advent. Natti!

2 reaktioner till “Vrång och sur utan space.

  1. Hej Ninni! Visst är det oerhört jobbigt när datorerna strular! Jag måste hela tiden ringa till vår grannpojke eller hans pappa och lite generat be om hjälp.
    (Min man är lika hemma på datorer än jag) Men, men det bästa man kan göra, är väl att hålla tummarna på att allt fungerar…
    Datorer beter sej inte som maskiner, utan som trotsiga… vet inte vad! När jag skaffade min förra dator gick det inte att instalera Panda antivirus – testade massor av vägar både med hjäp av grannar och support. Datorn hade bestämt sej. Så det fick bli så att R fick hade kvar Pandan på sin dator, där den fungerade perfekt och jag fick inhandla Norton till min. Som tur var gick Norton bra på den dator jag har nu, så jag har inte behövt att växla tillbaka eller prova en tredje variant.
    Men man borde nog ha valt ett annat yrke – att vara sjuksköterska har jag ju ingen som helt nytta av (i dessa sammanhang i alla fall).
    Skulle ha blivit dataingenjör eller bilmekaniker (bilen är på verkstan´just  nu) Ha det gott! Och lycka till med baket. Jag borde också baka – får pappa o brorsan + familj hit till helgen. Tänk alla dessa måste….   det är ju mycket roligare att sitta här vid datorn, med er alla på skärmen! Ha det gott! Ta det lugnt och var rädd om dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s