Snuva och krånglig messenger

  
Var ute och övningskörde med "min" kurdiska tjej igår. Det går riktigt bra och hon känner att hon lär sig nåt för varje gång. Vi blev ute mer än 1½ timme. Hittade ett bra ställe att vara på för att träna innan det blir dags att ge sig ut på vägarna. Men innan jag släpper ut henne på vägarna ska hon få ta sin första lektion på bilskolan och då hoppas jag att jag kan vara med.
Om en vecka ska jag hem till tjejens familj och bli bjuden på kurdisk mat. Det blir spännande för något sånt har jag inte smakat tidigare.
Vi skulle ha kört ikväll också men jag ställde in det. Känner mig febrig och är snorig och matt i kroppen. Får väl se om det är en förkylning, allergi eller om det är fibromyalgin som spökar. Jag har inahalerat lite extra kortisonspray för det brukar hjälpa då jag håller på att bli förkyld. Inte har jag tid att vara sjuk!! Det är ju snart helg igen och jag har tänkt hinna med en del här hemma innan helgen. Men, men… det är ju inget som springer ifrån mig precis.
 
Ikväll krånglade min MSN-messenger. Mina meddelanden gick inte att leverera. DET tycker jag inte om! När jag har min messenger igång och C också har sin messenger igång så känns det som att han är närmare på något sätt. Han behöver inte vara vid datorn – bara att jag "ser" honom. Och kan honom. Men ikväll fungerade den inte. Det kändes jättejobbigt! Men nu fungerar den igen. Tackochlov… Käre värld va knäpp jag har blitt… 🙂 Vi har varit ifrån varann i ett och ett halvt dygn men det känns som en hel evighet. Var ska det sluta???
 
Idag har jag gått runt och hälsat på lite här och där i spacen. Jag läser och läser och ni har skrivit massor på bara några dar. Vad flitiga och duktiga ni är. Dessutom har ni hunnit putsa fönster, städat köksskåp och fyllt år. Jag har grattat tre stycken i efterskott. Jag är bedrövligt urusel att komma ihåg när nån fyller år eller, för den delen, har namnsdag.   (Förlåt )
 
Måste klargöra något som tydligen kunde missförstås i min förra blogg… Sonen, T, fick en utbildning till väktare på köpet då han låg i lumpen – inte ett jobb!
Han är arbetslös och arbetssökande nu. Innan han åkte in i lumpen däremot, hade han jobb som telefonförsäljare. Dåligt betalt och endast deltid men ändock ett jobb.
 
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och snurra täcket runt kroppen och hoppas att jag slutar frysa snart. Nästan 23º varmt härinne och jag fryser! Jag brukar svettas då det är så varmt. Nånting är lite fel nu… men lite sömn kanske får det att bli bättre till i morgon. GONATT!
  

3 reaktioner till “Snuva och krånglig messenger

 1. Hoppas du mår bättre idag…såg dej på Msn i går kväll men hade fullt upp så jag hann inte i fatt dej hihihi…..ang rullgardiner så var det rena turen att vi hittade dom…skulle i i en tygaffär i Söderköping för att köpa frotté ska sy badlakan till alla i julklapp har jag tänkt…och där stod dom halva priset…så det var lyckad stopp på vägen till torpet……….nu ska jag försöka ta mej ut och rensa undan lite växter ….krya på dej nu kvickt…det är fredag i morgon hihi………pok….Nitha

 2. Hejsan svejsan =)
  Det låter som om det är flunsan som
  härjar i din kropp, hoppas du mår bättre
  idag =)
  lämnar en korg med mirakelkurer från
  Horttevara och önskar dig redan nu
  en trevlig helg, lämnar även lite
  helgmys, kramar =)

 3. Hejsan på dig!!!Hoppas du inte håller på att bli sjuk. men det går ju influensa och vinterkräksjukan härjar här nere i södern den också. Min messenger krånglade också i kväll. skrev ett långt brev till min mans son och så gick det inte fram då blir man ju lite syrak. men nu funkar det bra. Kan ju krångla ibland konstigt vore det ju annars.Ja du jag hoppas att du mår bra när du läser detta och att vi snart kan höras av igen.Kram från Inger på bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s