Länge sen…

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Har inte haft tillgång till datorn så mycket nu på sistone då sonen (T) varit ledig från lumpen och så en långhelg med en ledig minsting (L) också. Då blir inte mycket tid över för mamman att sitta vid datorn. Jag har inte varit så pigg heller så det har inte varit så lockande att sitta de små stunder som funnits.
 
Måndag och tisdag lyckades jag i alla fall städa av rätt ordentligt här. På tisdagkväll var jag och L på Musik-quiz. Jag deltog i frågetävlningen och L var med och uppträdde, de visade lite från musikalen, Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, som går här i Alfta i sommar. Biljetterna har nu släppts på Ticnet så det är bara att beställa…

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Halva musikalgänget. De vuxna skådespelarna fattas på denna bild.
Regissören Jon Anderzon sjunger här.

 
Onsdag bakade jag bullar till både mina föräldrar, ungarna och mej själv.
Torsdag hade jag trevligt besök (D) och då var vi på bio till Falun(!) av alla ställen. Vi (L, D och jag) såg "Da Vinci-koden". Den var spännande och bra och det är helt otroligt att de fått ner en så tjock bok till en två och en halv timme lång film som ändå är förståelig för den som inte läst boken. Mysigt med en rejäl biltur för oss som inte åker bil så ofta annars. Tog med fika som vi stoppade i oss på hemvägen vid en sjö i ett vindskydd som skyddade oss från regnet som envisades med att ramla ner just då.
 
Ikväll har vi firat morsdag här med tacos och glasstårta. Jag fick fina hängpelargoner av alla mina barn och ett jättestort grattiskort med fina, värmande ord i av E.
 
Övrig tid har jag mest bara legat och vilat och läst. Det har blåst en hel del denna vecka och det är sämsta vädret för en "värkkäring" som jag så det har blivit mycket vilande.
 
Nu ska jag börja gå runt och hälsa på hos er. Finns säkert massor med läsning nu.

En reaktion till “Länge sen…

  1. Du har hunnit med en hel del du denna veckan,datorn tat så mycket tid av en;)Baka bullar skulle jag också behöva göra  skall se om jag hinner med det denna vecka:)Ha det bra //Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s