Vår och Valborgsmäss

Jag var på fotosafari igår. Jag och min cykel. Vädret var inte det bästa men varför vänta. Det var i alla fall inte regn.
Jag var ju bara tvungen att kolla hur stor kasen blivit vid Nabbaberget och så hade jag gett mej den på att hitta tussilago nu. Så jag grenslade cykeln och for i väg för att leta lite vårbilder. Kom hem en och en halv timme senare med en hel del bilder och frisk luft i lungorna. Ja, jag hade hittat tussilago på väg mot Nabban så jag var riktigt nöjd.
 
Hockey var det på tv:n igår också. Spännande match mot Finland som vi tyvärr förlorade. Jag fick sällskap av mina tjejer under sista perioden. E hade städat morfars bil och fick låna den sedan så hon for iväg för att hämta pizza åt oss som vi åt framför tv:n. Det är inte ofta vi äter köp-pizza så det var lite extra festligt. Har nån av er försökt att frakta hem 3 – 4 pizzakartonger på cykel så förstår ni varför vi sällan äter det.
Gårdagkvällen satt jag vid datorn mesta tiden och donade med mina foton. La in en del i min bilddagbok och surrade sedan runt och kollade "bildvännernas" senaste foton.
 
Idag skiner solen! Härligt väder! Ska försöka vara ute så mycket som möjligt idag. Samtidigt ska jag "passa" tv:n och sändningarna från Kungens födelsedag. Inte för att jag är helsåld på kungahuset utan för att T paraderar där idag. Tidigare i veckan då han gick högvakt var tv där och filmade när de gick av passet i tisdags. Därför ska jag hålla koll och spela in ifall det kommer soldater med. Allt för att få se sonen!
Ska försöka få låna bilen av mina föräldrar ikväll för att åka och titta på kasen någonstans. De ska spela bingolotto hela kvällen så chansen finns… Får vi inte låna bil så tar vi cyklarna till Nabban men där får vi inte höra vårtal och körsång för det har de vid toppstugan och ditupp tar jag mej inte då man måste gå.
 
Grattis till min bror  i Göteborg som fyller 44 år idag!!! Ja och grattis till Kungen som fyller 60 år idag också!
 

Vårkasen vid Nabban, dan före brännardan.

Ha en trevlig kväll och passa er för smällarna!

2 reaktioner till “Vår och Valborgsmäss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s