WOW!

Jag blir då alldeles matt! Vilka spännande och jobbiga dagar det är nu framför tv:n! Nu har Sverige tagit brons i herrstafetten! Och jag har virkat fel så det är bara att riva upp och göra om. Men virka det ska jag… svettig i händerna och tappar räkningen för det är så intressant och spännande på tv. Men det är ett sant nöje att "virka om" av den anledningen att Sverige får med sej en medalj till ifrån OS. Just för tillfället har det blivit 2 guld, 1 silver och 3 brons! 6 medaljer hittills och minst en till vet vi ju att det blir. Antingen silver eller guld av tjejerna i hockey! Otroligt vad vi här hemma kan vara stolta över våra duktiga idrottare som talar om för världen att Sverige finns och syns på kartan! Nu har Sverige tagit fler medaljer än vad jag vågat tro innan så det är bara bonus allt som kommer nu.
Stackars Anja som redan har ett tajt schema får väl det ändå värre efter att Super-G blev inställt idag.
Ikväll blir det ishockey  med Tre Kronor igen så då blir det mer virkande och mer att riva upp efter det. 

Innan Tre Kronor-matchen ska jag ta en sväng på motionscykeln och börja lyssna på en ny bok. Blev klar med ”Svek” av Karin Alvetegen igår. En bra bok trots att jag räknade ut slutet redan i mitten av den.

Sonen T är hemma på permis i helgen igen. Han har legat sjuk i influensa, på förläggningen, sedan förra helgen så han tyckte att det var en tråkigt vecka då han inte fick vara i farten. Igår hade dock febern gett med sej så nu är det bara att hoppas att det inte tar om på honom. Han är här hemma en hel del så han får ”mammas mat” och sitta vid datorn. Han går hem till sej och sover emellanåt. Verkar inte orka med kompisarna än.

L var på musikalträning igår. Nu börjas det lite smått med helgträning, inte bara måndagkvällar. De hade fått dansa en hel del och det hade gått bra, tyckte hon. Inte lika jobbigt som tidigare. Hennes motorik är ju helt uppåt väggarna så hon har svårt att dansa. Motoriken och dyslexin brukar oftast gå hand i hand.

E ser jag inte till så mycket. Hon har fullt upp med kompisar och fester när helgen kommer. Det är ju så det ska vara i den åldern då de inte fått familj ännu. Bäst att passa på att leva livets ansvarslösa glada dagar innan de mer ansvarsfulla glada dagarna med familj och barn kommer.

D ser jag inte alls denna helg. Han har för mycket att göra hemma så det blir telefon för oss istället. Längtar ännu mer!

Nä, här kan jag inte sitta längre. Cykeln… här kommer jag! 

 

6 reaktioner till “WOW!

 1. Halloy vännen kommer för att tacka dej för alla snälla goa fina mail och kommentarer jag får av dej.Ska skriva ett mail så fort jag hinner för nu börjar jag piggna till så glad för att jag har dej vännen tack
  kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

 2. Javisst ska vi vara stolta över alla medaljer ! I em ska vi till svärfars på middag =) så bra…då slipper en annan fundera ut vad man ska äta. Sedan är det hockey som gäller. Tom ringde igår och nu har han fått besvär med fötterna efter alla marscher. Han har ju haft besvär med hälsporre sedan han varit liten så nu har han fått voltaren av läkaren och marschförbud i 3 dagar…vilket jag inte tror han var så ledsen över. Sista marschen hade han gjort med tårar i ögonen, sa han…Så ont hade det gjort.
  Kramiz så länge !

 3. DU har fullt upp du med OS och att cykla:)Jag HATAR sport så jag lider så under OS.Förjer inte med några resultat,frågar någon mej om OS så står jag där som ett fån:)Kram och sporta vidare i soffan och på cykeln

 4. Är jätte gla´ je me för alla medaljer men fråga mig inget om sport…..Pysslar med annat i dessa OS tider, TV´n är ständigt upptagen, har ju två "sportfånar" här hemma 😉 /W

 5. kAN DU PASSA PÅ OCH VIRKA ETT ÖVERKAST TILL MEJ ÄR DU SNÄLL ETT VITT MED ROSA PRICKAR (SKOJ)
  Hoppas du har det bra framför tv och du hejar bra för lite medaljer får vi ju.Kraaaaaaaaaaaaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s