Åh, vilken härlig dag…

Vilken härlig dag! (Lördagen) Blå himmel och solsken. Det var vad som mötte mej då jag öppnade altandörren på morgonen. Luften var kall men oj vad det är skönt att öppna dörren, så katterna kan gå in och ut som de vill, hämta morgontidningen och sen krypa in under täcket. Men nu låg jag inte så länge och myste där. Skuttade in i duschen för att komma igång.  Ringde sedan ett samtal som varade en hel timme (kan dan börja bättre?) innan det var dags för frukost och melodikrysset.
Min mor kom hit och löste krysset med mej… eller halva krysset i alla fall. Mor skulle hämta T för han skulle följa med upp till stugan och hon tyckte då att det kunde vara roligt att vi satt tillsammans och löste krysset. Vad vi inte visste var att melodikrysset höll på i två timmar. Jag smet iväg, tillsammans med E, strax före 11 för vi skulle med bussen ner till stan. Mor fortsatte lösa krysset i bilen så fick T köra. Han har ju tagit körkort nu så han vill mer än gärna köra bil.
Jag åkte ner på stan för att köpa nya hörlurar till datorn. Våra hörlurar har en förmåga att gå av strax ovanför de där rundlarna som sitter för öronen (vad heter dom då?). Hörlurar fick jag tag på. Men sen var vi ju tvungna att gå runt och titta på allt möjligt annat också, fruntimmer som vi är. Jag är oftast dålig på det här med att handla kläder och titta på kläder. Brukar säga att jag nog blev mer karl då det gäller att shoppa.  Men så icke nu! Jag hittade kläder!! Två långärmade t-shirts (inget märkvärdigt) och EN KJOL!!! Jag har sällan kjol och då jag ska iväg på nå´t där det skulle passa med kjol så brukar jag känna mej väldigt klädlös. Nu hittade jag kjolen! Jätteläcker. Mörkt lila. Faktiskt samma färg som jag har på mina sovrumsgardiner  så det är en favoritfärg. Och jag KÖPTE DEN!!! Vet inte vad som flugit i mej…   Fattig blev jag och nu måste jag se till att få användning för den också. Är ju lite synd och bortkastat med den annars.   Vi hade en mysig eftermiddag på stan, E och jag. 
Resten av dagen gick i vilandets tecken.
I dag är det kyrkoval. (Hann ju bli söndag innan jag skrev klart) Har blivit peppad att gå och rösta. Hade inte tänkt det från början men jag är inte sämre än att jag kan ändra mej. Hoppas det blir en lika fin dag i dag också.
Nu kan jag lyssna på de gamla godingarna, på Vinyl 107, igen då jag sitter här och skriver bloggar.

2 reaktioner till “Åh, vilken härlig dag…

  1. Tjena!!Härligt med shopping:)Vi får så många nya butiker här i Övik nu till veckan när det är invigning på den nya gallerina så jag lär nog bli PANK:)men pengarna skall rulla visst heter det så:)Men dom borde rulla in lika fort som dom rullar ut:)Hoppas att nu inte att du bara står i sovrummet när du har kjolen på dej nu då bara för att det skall matcha:)*skojar*med dej.Kul att du blev nöjd:)Kram och ha en bra vecka

  2. Vad kul att du hittade (och köpte!!!) kläder! Vad gäller shopping är vi helt olika – jag har svårt att INTE handla… hihihiDu frågade varför jag inte ville bli sambo innan. Det är för att jag varit singel så länge och trivdes bra med det, att själv kunna bestämma allt osv. Särbo kunde jag tänka mig. Har alltid varit lite av en ensamvarg och behöver tid för mig själv så jag trodde inte det skulle funka att bo ihop med någon. Men so far so good! Ångrar mig inte en sekund!! :DHa det så jättebra!Kramisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s