Att göra nån nytta…

Nu är jag ute på vandring till era sidor. Jag läser och läser. Otroligt vad ni hinner skriva mycket på bara några dagar. Intressant är det, inte tu tal om annat, annars skulle jag inte sitta här och läsa heller. Jag tänkte varva läsandet med att skriva egen blogg.
Resan till Dalarna gick bra och jag lyckades väl göra nån liten nytta där. Tänk vad skönt det är att få göra nytta för någon annan. Att jag känner mej så mycket mer värdefull då jag gör något för nån annan. Ungefär som att det som ska göras hos mej inte är lika viktigt.
Fick göra lite nytta idag med. Följde med föräldrarna till stugan. De behövde hjälp vid en förflyttning av ett kylskåp så då fick jag vara med och känna mej lite nyttig.
I morgon (idag) bör jag nog se till att göra mej lite nyttig här hemma och ta itu med städning. Jag tycker inte om att städa! Det tar så lång tid eftersom jag måste vila stup i ett.
 
Senaste tidens irritationsmoment:
Usch vad jag retar upp mej på att Persson och gänget vill sänka spritskatten!!! Visst det är bra om svenskarna köper sin sprit här i Sverige istället för utomlands men jag tycker ändå att det finns viktigare saker att lägga pengar på. Ta bort momsen på maten istället. Det tjänar alla på eftersom alla måste äta. Behåll gärna moms på godis, läsk, chips och liknande men maten borde bli momsbefriad. Sänk skatterna på bensin! Det är ju absurt vilken prisnivå den kommer upp på. De som förlorar mest är alla vi som bor ute i landet där vi inte har tunnelbanor och bussar som går ofta eller ens alls. Ja nu fick jag häva ur mej det också. Hoppas jag kan sova nu då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s