Vad kommer emellan nu då?

Tänk att det är då helt omöjligt för mej att få till ens en liten snutt text. Det är som förgjort. Sätter jag mej här och ska skriva så kommer det nå´t emellan. En kompis kommer förbi och hälsar på, nån av ungarna kommer och vill prata, telefon ringer…. och nästa gång jag har tid att sätta mej så sitter någon annan (oftast T) här och ska bara sitta en "liiiten stund" till. Den där lilla stunden förlängs och förlängs och till sist så ger jag upp och går och lägger mej eller är så trött så jag inte orkar skriva något för huvet är tomt efter värmen. Men jag är glad och tacksam för både kompisar och ungar för vad vore livet utan dem?
 
Tänk att värmen håller i sej! Det är lätträknat det jag får gjort nu om dagarna. Det är knappt jag vill laga mat. Men häromdan blev jag lite trött på att sitta ute så jag köpte 1,5 kg köttfärs och gjorde köttbullar. Det är bra med färdig mat i frysen ifall jag inte orkar laga mat nån dag, tänkte jag.
Det enda jag gjort annars i veckan är väl att jag varit till Rehab och badat… i varmbassängen (!) Jag har varit rätt ensam där… kan tänka mej att de andra tyckte att det var för varmt att bada i varmvatten. Men ute har jag inte badat än och det dröjer nog lite till innan jag vågar mej i. Det ska vara varmt och skönt i vattnet för annars kan det lika gärna va!
                                              Hot Tub 
Mina föräldrar var hit i går. De bara kom förbi så där som de brukar då och då. Jag haffade pappa och fick hjälp med att sätta in en "myggdörr" i sovrummet. Fick dörren av en kompis nyligen för hon hade två. Trodde väl att det skulle vara rätt enkelt att få dit dörren men säg det som ska vara enkelt…. Men min far är en envis man och nu sitter dörren på plats och jag kan vädra hela kvällarna. Ja, jag får springa där och stänga till den för katterna lärde sej snabbt hur de skulle ta sej ut och in genom den dörren så de slipper vänta på att nån ska öppna åt dem. Innan far var klar med dörren hade mina båda äldsta ungar kommit också och då mina föräldrar tänkte åka till stugan idag så passade vi på att gratulera min mor som fyller 65 år idag. Hon ville inte ha nån uppvaktning men vad bryr vi oss om det? Vi är ju barn och barnbarn. Hon såg ut att uppskatta presenten i alla fall. Vi gav henne ett presentkort på en fotvårdsbehandling. Sa lagom snällt att det passar sej väl då man fyller pensionär… Vi skojar rätt mycket med varann så hon tog inte illa upp. Inte unnar hon sej att gå och få fötterna ompysslade heller och det vet vi. Får väl se om hon tycker att det är skönt så hon kostar på sej det framöver.
 
Vi har fått låna bilen i helgen så i morgon (idag) ska vi till Hårga och se första etappen på Hälsingehambon. Det börjar 6:30 där så det blir till att kliva upp tidigt. Så det är väl bäst jag ser till att få ut den här så jag kan lägga mej sen. Får väl se när jag lyckas skriva nästa gång.
Det kom saker emellan ikväll också…..

En reaktion till “Vad kommer emellan nu då?

  1. visst är det HÄRLIGT både med att ha föräldrar (pussa o krama dom så mycket du kan jag saknar mina så),barn som vill låna datorn(pussa på dom ocksån om dom vill eller int rätt vad det är så pussar dom på nån annan*ler*,varma vädret(håll de kvar tänk på den LÅNGA vintern då ska vi påminna varandra om dom har dagarna),och du jag håller med dej det ska va redigt varmt innan jag badar ute…..ha en fin lördag/kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s