Lugnt?

Varför ska jag inbilla mej att det någon gång blir lugnt omkring mej? Jag borde väl lärt mej vid det här laget att det existerar inte lugna dagar då man har ungar, samma vilken ålder de är i. Nu är L på läger då snurrar det som bara den med T istället. Han ringer än hit än dit och försöker ordna sej en lägenhet. Kollar hur det kan finansieras då han ligger i lumpen mm mm. Idag var han och tittade på en också så nu håller vi tummarna att han ska få den.
Själv har jag också ringt till AFA, försäkringsbolaget, f-kassan. Fyllt i ansökan om KBT också så nu är det gjort. Det är inte bara att bli sjukpensionär heller.

När T åkte till jobbet då skulle jag iväg på sjukgymnastik, vattengympa, och träffa sjukgymnasten innan de stänger för sommaren. Det tog ett par timmar. Tog sen svängen förbi "byn" och hedrade apoteket och ICA med min närvaro. Lyxade sedan till det med att gå in på vårt IT-café och köpte "kulglass". De hade goda smaker där, tyckte jag då. Rom-russin, Himmelsk röra och Ägglikör! Gött!

Väl hemma igen så åkte dammsugarn fram. Det var Mizzies fel då hon kom in med en fågel, la den på mattan i hallen och började smörja kråset. Det yrde fågeldun överallt. Då jag började titta så var det så dammråttorna började yra runt också. Så nu är det plockat och dammfritt och alla blommor har fått vatten. I morgon SKA jag ha det lugnt och bara njuta. Hoppas solen gör mej sällskap också för då kan det inte bli så mycket bättre.
Vi har inte haft nåt regn idag så jag klagar inte och på eftermiddan blev det riktigt skönt ute och solen tittade fram då och då.

En reaktion till “Lugnt?

  1. Hejsan !Är ute och spatserar bland mina vänner. Här skulle ha dammsugits oxå men jag ids inte idag..får se om jag gör det imorgon..annars så är de säkert kvar tills nästa dag osv. Idag har vi på jobbet haft friskvård. Jag har cyklat..varit på Yoga (mkt intressant) och sist på skjutbanan, där jag sköt på lerduvor…pistol och 22-long..älgstudsaren fick vara…tordes inte testa den. Ha det så gott nu i sommarvärmen.Kramizar från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s