Rundvandring

Nu har jag vandrat Walking 2hela eftermiddan och kvällen på alla bloggvänners sidor. Vad ni hinner skriva mycket på bara några dagar. Jag avundas inte Tant Rut då hon ska in bara en gång i veckan. Hon må ju lämna all bloggläsning för att återvända till våra sommarbloggar då vinterkylan kommer.
Det känns skönt att vandra runt till er alla igen och nu ska jag inte härja på med några studenter  
Smiley University eller annat heller på ett tag så nu ska jag minsann hålla koll här igen. Jag har saknat er de här dagarna.

Nu får jag inte sitta längre då T vill sitta vid datorn och spela innan timmen blir alltför sen. Men imorgon är en ny dag…. och då är datorn min hela eftermiddan och fram till 22-tiden!!!

Var rädda om er alla bloggvänner. Jag har blivit beroende av vandra hos er!

3 reaktioner till “Rundvandring

  1. Halloy vännen! Tack för din underbara krya på dej hälsning den hjälpte gott.Lite bättre i dag.Hoppas det samma för dej.Vad jag längtar efter värmen.Idag skickade jag i väg Hanna 12 åringen till danmark .skolresa på 4 dagar.Känns redan tomt.Jag är en makalös hönsmamma.Ja i dag blir det en vilodag till men så glad när jag kan gå runt till mina vänner.Du betyder mycket för mej,så skönt med någon som förstår hur det kan vara.Ja nu sköter vi om oss och ropar på värmen och sol.Kramisar från lillatanta

  2. HEJ!!Hälsningar från söder!! Jadu, det är mycket o hålla reda på hos alla.. men d ä ju ett kärt besvär ;)Ha det bra!!!Kram t dig från en pandastolle!P-L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s