Hockeytragedier…

Ja inte blev jag direkt glad av att se bronsmatchen idag heller.  Kunde inte varit sämre. Vet inte om vårt älskade Tre Kronor gjorde en enda grej rätt. Hur de än gjorde så blev det fel ändå. Och här hemma framför tv-apparaterna satt vi och muttra och skällde för att vi inte skulle få nån medalj. Men vi får vara nöjda ändå. Mer spänning än matchen igår lär det inte gå att få.
Igår? Jag får nog ta och skriva i förrgår. Tittar på klockan och ser att den hunnit en bra bit förbi midnatt.

Idag… (nu är jag rätt ute iallafall) har jag ingenting inbokat. Inte ens sjukgymnastik. L är ledig för de ska utföra "Operation dagsverke" så det är bara att sova tills telefon eller nåt annat väcker en. Härligt! Min kropp gillar inte mornar – inte min knopp heller så. Hoppas på finväder så kanske vi kan ta en cykeltur tillsammans, L och jag. Nä, jag har inte glömt bort att hon ska utföra "Operation dagsverke". Hon har redan fixat det. Hon har städat både åt sin storasyster och åt mej så hon har fått den där hundralappen som ska samlas in till (jag tror det var) skolor i Pakistan. Hon tjänade lite till också så hon kunde köpa helggodis.

Nä, nu får jag väl ge mej jag också och gå för att borsta gaddarna och gurgla mej i fluor. Panter står och jamar och vill ut i natten. Tyckte att jag nyss släppte in honom. Var ut o rökte med grannen nyss och fick då med mej både Mecko och Panter in. Nu har Mecko rullat ihop sej i soffan men katten som är svart som natten han vill ut i kylan han. Det var kallt. *brrr* Lilla Mizzie ligger hemma hos E o sover sött nu. Hon har ju flyttat med henne dit hon.
Men nu är det natti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s